• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Osice" putuju u Slovačku, rival je prošlosezonski polufinalista Evropskog kupa!

Autor Dragan Šutvić

Rukometašice Borca će u drugom kolu odmjeriti snage sa Juventom Mihalovce.

 juventa borac rukomet nikola bijelić  Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Rukometašice Borca u petak putuju u slovački grad Mihalovce, gdje će u subotu i nedjelju, u dvomeču drugog kola Evropskog kupa, odmjeriti snage sa ekipom Juvente.

Dogovorom dva kluba, obje utakmice se igraju na terenu prošlosezonskog polufinalista Evropskog kupa. Prva utakmica igra se prvog dana vikenda od 16.00 časova, dok je nedjeljni meč zakazan za 11.30 časova, nakon čega će crveno-plava ekspedicija odmah krenuti za Banjaluku.

U izjavi za MONDO, trener banjalučkih rukometašica Nikola Bijelić ističe da "osice" u dobrom raspoloženju dočekuju okršaje sa Slovakinjama.

Izvor: Promo/ŽRK Borac

"Imali smo par pripremnih utakmica, djevojke su se dobro pokazale. Ono što mene lično raduje je Lana Lončar, koja se dobro oporavila od svih povreda. Ona je dvije godine bila van terena, na ovih par utakmica nam je značila i vjerujem da će odigrati veliku ulogu i tamo kad budemo igrali u Slovačkoj. Daćemo maksimum, pa šta bude bude. Iz onoga što sam ja vidio, radi se o ozbiljnoj ekipi koja čitavu utakmicu drži tempo, koja ne odstupa od svoje igre. Kompletna su ekipa, pa ćemo vidjeti koliko ćemo moći da se nosimo sa njima. Nemamo pretjerana očekivanja, svjesni smo da je to jako kvalitetan protivnik, ali normalno je da ne idemo da se predamo, da smo se unaprijed sami otpisali", rekao je mladi strateg za naš portal.

Borac, inače, treću uzastopnu sezonu igraju u Evropskom kupu. Prije dvije godine, "osice" su poražene u dvomeču drugog kola od Dunajske Strede, još jednog predstavnika Slovačke, dok su godinu dana kasnije u drugoj rundi preskočile kiparsku Latsiju, a potom u trećoj rundi bile poražene od Benfike.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC