• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nebojša Grahovac vjeruje u povratak rukometne titule u Banjaluku: Nadam se da ćemo na kraju sezone pričati kao šampioni!

Autor Dragan Šutvić

Povratnik u Borčev tabor nakon 16 godina optimističan je po pitanju nadolazeće sezone.

 grahovac.JPG Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Rukometaši Borca m:tel odigraće u nedjelju u dvorani Borik prvu premijerligašku utakmicu u novoj sezoni.

Izabranici Irfana Smajlagića će ukrstiti koplja sa Krivajom, a biće to povratnički meč za veterana među stativama Nebojšu Grahovca, koji se u crveno-plavi tabor vratio nakon 16 godina.

Sa trofejom Kupa BiH u rukama, Grahovac je prvo davne 2007. godine otišao u sarajevsku Bosnu čiji član je bio tri godine, a potom je čak 13 godina rukometni hljeb zarađivao u Francuskoj, prije nego što je odlučio da se vrati u Borac i Banjaluku.

"Ne mogu reći da je ovaj period od dva mjeseca prošao brzo, bilo je jako teško. Za mene je ritam bio, onako, težak, ali šef je imao razumijevanja u nekim momentima. Iskreno, jedva čekam da počne prvenstvo i ta prva utakmica u nedjelju. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju da nas podrži", rekao je danas banjalučkim novinarima Grahovac, koji se prisjetio prve odigrane utakmice u dresu Velikana iz Gospodske.

"Ta utakmica je, čini mi se, bila 1999. godine, prošlo je dosta vremena, mislim da se tad nekad Nježa (Miloš Nježić, op.a.) rodio (smijeh). Radujem se, biće dosta treme, dosta poznatih ljudi što je dobro. Bez treme nema ništa, nema tog pozitivnog naboja."

Nekadašnji reprezentativac BiH uvjeren je da će Borac m:tel na kraju sezone biti šampion BiH i da će se titula, nakon dvije godine, vratiti u banjalučku trofejnu salu.

"Postavljaćemo se kao favoriti, kako protiv Krivaje, tako i u svakoj utakmici i vidjećemo šta vrijeme nosi. Ne treba da bježimo od te uloge i nadam se da ćemo na kraju ovdje sjesti i pričati kao šampioni. Sloboda se pojačala, tu je i Izviđač, Vogošća, ne treba zaboraviti ni Slogu Doboj, Leotar protiv kojeg smo imali priliku da igramo. Međutim, ako mi budemo pravi, mislim da ćemo na kraju završiti kao prvi. Čast svima, previše optimistično ili ne, ali sad kad se malo sleglo, mislim da je realno", zaključio je Grahovac.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC