• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svjetska šampionka napljuvala Srbiju: Ušla u WC i ostala u šoku "E, samo nek sam se vratila u civilizaciju" (FOTO)

Slovenka nije zadovoljna onim što je vidjela u Srbiji i Albaniji tokom prethodne tri nedjelje.

 Šahistkinja Laura Unuk napljuvala Srbiju  Izvor: Instagram/lorci49/Screenshot

Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk boravila je prethodnih dana u Srbiji i Albaniji, a po povratku u domovini odlučila je da "isproziva" pomenute zemlje. Nekadašnja juniorska šampiona svijeta "udarila" je na Srbiju i Albaniju poručivši da je dolaskom u Sloveniju zapravo "opet u civilazaciji", a posebno se šokirala toaletima na autobuskoj stanici u Beogradu.

"Poslije devet dana u Albaniji i 12 u Srbiji, veoma sam srećna što sam se vratila u civilizaciju u Sloveniju. Preživjela sam nekoliko virusa i 18 izazovnih partija, ali najveća zagonetka su mi bili ovi toaleti na glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu koje još uvijek ne znam da koristim", napisala je ona uz sljedeću fotografiju, što je vrlo brzo privuklo pažnju medija u Sloveniji, čijim izvještavanjem takođe nije bila zadovoljna.

Izvor: Instagram/lorci49/Screenshot

Laura, koja inače ima samo 23 godine, ima titulu šahovskog velemajstora i međunarodnog majstora. Osvojila je veliki broj medalja tokom karijere, dok je učestvovala i na Olimpijskim igrama u šahu za žene, dok istovremeno studira i biohemiju. "Šah je moj hobi, nešto što volim i želim tim da se bavim profesonalno. Ne mogu da živim bez šaha. Odlučila sam da idem na fakultet jer želim da se obrazujem, da nešto naučim", ispričala je ona u jednom intervjuu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Prava šampionka, ušla u javni wc i donijela sud o dvije države. Očigledno kombinacije sa table udarile u mozak. A, da joj pomognem sa korištenjem, kad te pritjera ne pitaš kako i gdje

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC