• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On je doveo albansku ljepoticu kod Novaka: Kidao živce gledajući finale, a Đoković mu zasmijavao suprugu! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dok je poznati filmski reditelj, scenarista i producent gledao finale Svjetskog prvenstva, Novak Đoković se zabavljao sa njegovom suprugom!

 Novak Đoković i Rita Ora zajedno gledali ragbi utakmicu Izvor: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cijeli svijet je vidio Novaka Đokovića i Ritu Oru jedno do drugog na finalu Svjetskog prvenstva u ragbiju između Novog Zelanda i Južne Afrike. Novak je u Parizu bio jer se sprema da zaigra na posljednjem mastersu sezone, a mnogi su se pitali šta je tu radila lijepa albanska pjevačica. 

Nju su u Albaniji kritikovali zbog slikanja sa Novakom, a zapravo se našla na meču zbog svog supruga. Rita Ora je od 2021. godine u vezi, a od 2022. u braku sa Taikom Vaititijem, poznatim umjetnikom sa Novog Zelanda. 

Taika Vaititi je 16 godina stariji od Rite Ore, a on je filmski režiser, producent i scenarista. Iz mješovitog braka Jevrejke i Maora sa Novog Zelanda kao i svi Novozelanđani obožava ragbi i bio je zauzet gledanjem meča. Za to vrijeme je Rita Ora ćaskala sa Novakom, a prema slikala koje su izašle vidi se da je Đoković konstantno zasmijavao pjevačicu rođenu u Prištini.

Pogledajte ih u loži stadiona:

Rita Ora je prije braka sa poznatim filmadžijom bila u vezi sa škotskim di džejom Kalvinom Harisom, kao i sa američkim muzičarem Endruom Vatom. Što se njenog supruga tiče on je deset godina bio sa novozelandskom glumicom Loren Horsli, a nakon toga je bio u braku sa producentkinjom Čelsi Vinstenli sa kojom ima dvije ćerke. Sa njom se rastao 2018. godine. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC