• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meč odluke - evo kada Novak izlazi na teren!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Određena je satnica duela istine za Noleta!

 Đoković Hurkač termin meča odluke na MAstersu u Torinu Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Novak Đoković u četvrtak od 14.30 časova igra protiv Huberta Hurkača meč odluke u grupnoj fazi Završnog Mastersa u Torinu. Srpski teniser i svetski "Broj jedan" ima pred sobom duel u kojem bi, naravno, najjednostavnije za njegov plasman bilo da pobijedi Poljaka u dva seta i da ne razmišlja o kalkulacijama, koje predviđaju da može da prođe i ako pobijedi u tri seta ili čak i ako izgubi.

Da ne bi gubio vrijeme sa digitronom i da ne bi previše komplikovao, Novak će od starta sigurno "napasti" protivnika koji je trenutno devetoplasirani na svijetu i protiv koga je slavio pobjedu u svih šest međusobnih duela. Ove sezone, Nole je pobijedio Poljaka u osmini finala Vimbldona (3:1 u setovima), kao i u četvrtfinalu turnira u Dubaiju (2:0), a prethodno su se sretali i na Mastersu u Madridu prošle godine, na Mastersu u Parizu pretprošle, takođe na Vimbldonu 2019. i na Rolan Garosu iste godine.

Hurkač je na ovogodišnji Završni Masters došao kao zamjena povrijeđenom Stefanosu Cicipasu, koji je prethodno izgubio od Janika Sinera u dva seta i predao meč protiv Danca Holgera Runea. Sa druge strane, Novak je poslije velike borbe pobedio Runea u tri seta na "otvaranju" turnira u nedjelju, a potom je takođe u taj-brejku trećeg seta izgubio od domaćeg tenisera, Janika Sinera. Tako je zakazan meč odluke, koji će biti odigran u četvrtak u popodnevnim satima prema vremenu u Srbiji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC