• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavija počinje nastup u Bokserskoj ligi Srbije: Cilj nam je da se borimo za titulu!

Autor Dragan Šutvić

Banjalučki bokseri sezonu otvaraju u domaćem ringu protiv Sombora.

 boks slavija u ligi srbije  Izvor: MONDO

Bokseri banjalučke Slavije u utorak započinju novu sezonu, u kojoj ih očekuje nastup u Bokserskoj ligi Srbije.

Leo Cvitanović i saborci iz ringa uveliko bruse formu za duel sa ekipom Sombora, akutelnim šampionom Srbije, koji je zakazan za utorak (5. decembar) u dvorani "Obilićevo" sa početkom u 19.00 časova.

Želja svih u BK Slavija je da tribine bude dupke pune, a klupsko rukovodsto ne krije zadovoljstvo onim što je urađeno u pripremi za novu sezonu u kojoj očekuju da banjalučki sportski velikan nastavi sa dobrim rezultatima.

"Prošle godine smo najavili veliki povratak BK Slavija na regionalnu mapu, a to smo odličnim rezultatima u Regionalnoj ligi uspjeli i da napravimo. Ove sezone nas, shodno dogovoru sa Bokserskim savezom Srbije, očekuje nastup u prvoligaškom društvu Srbije. U utorak nas očekuje prvi duel, a u goste nam stiže ekipa Sombora. Želimo da napravimo veliki bokserski spektakl u dvorani 'Obilićevo', a pripreme za ovaj duel privodimo kraju i uvjeren sam da će svi oni koji dođu moći da uživaju u vrhunskoj sportskoj predstavi", rekao je Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija.

Izvor: MONDO

Ekipa je spremna za prvi ispit, a velika snaga banjalučke Slavije u novoj sezone leži u tome da je okosnica tima iz prošle takmičarske godine ostala na okupu.

"Svi bokseri marljivo treniraju i nestrpljivo čekaju izlazak u ring. Zadržali smo okosnicu ekipe koja je prošle sezone napravila odličan rezultat u Regionalnoj ligi, a i ove smo odlično posloženi u svim takmičarskim kategorijama. Uvjeren sam da ćemo biti tvrd orah za sve rivale u Boskerskoj ligi Srbije u kojoj svi klubovi veoma kvalitetni. Ipak, i mi imamo svoje kvalitete i cilj nam je da se domognemo plasmana u doigravanja i da se borimo za titulu. Želim da pozovem banjalučku publiku na duel sa Somborom. Ulaz je besplatan, a našim bokserima je podrška sa tribina od nemjerljivog značaja", ne krije ambicije Igor Savičić, direktor BK Slavija.

Osim Slavije i Sombora, u Bokserskoj ligi Srbije takmiči se još šest ekipa: Vitez iz Niša, Naisus, Loznica, Rokica, Radnički Beograd i Novi Pazar. Liga je dvokružnog formata, nakon kojeg će se najbolje četiri ekipe boriti u plej-ofu na dva dobijena meča.

Svi mečevi biće u direktnom prenosu na TV Arena Fight.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC