• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tijana Bošković donijela svjetsku titulu, pa nije sakrila suze! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fantastičan rezultat i veliki uspjeh za dvije srpske odbojkašice.

 Tijana-Boskovic-plakala-zbog-svetske-titule Izvor: Profimedia

Turski klub Ezačibaši, predvođen srpskim odbojkašicama Tijanom Bošković i Jovanom Stevanović, osvojio je titulu namijenjenu najboljem klubu na svijetu! U velikom finalu klupskog prvenstva svijeta igrala su dva turska tima, a nakon velike borbe i dramatičnih pet setova bolje od protivnica među kojima je bila i Bianka Buša bile su Tijana i Jovana - 3:2 (19:25, 25:23, 25:23, 23:25, 15:9).

Posljednji poen na meču osvojila je upravo Tijana Bošković koja je snažno pucala po bloku, nakon čega je lopta pala u aut, pravo pred noge Ferhata Akbaša, njenog trenera. Slavlje je moglo da počne, a Tijana se samo nekoliko trenutaka kasnije uhvatila za glavu. Bilo je suza - naravno radosnica - jer je Ezačibaši ostvario veliki uspjeh i savladao svog najvećeg rivala, Vakifbank koji predvodi Đovani Gvideti. Pogledajte poslednji poen na meču:

Tijana je po drugi put u karijeri osvojila klupsko prvenstvo svijeta, dok je Jovani ovo prva medalja u tom takmičenju. Obje odbojkašice su po dva puta osvajale Svjetsko prvenstvo i sa nacionalnim timom, pošto je Srbija 2018. i 2022. godine stizala do najsjajnijih odličja. O tome kako su Bošković i Stevanović odigrale ovaj turnir u dresu Ezačibašija govori i podatak da su se obje našle u idealnoj postavi turnira, a treba istaći i da je Tijana Bošković MVP turnira - možda i zbog 27 osvojenih poena u finalu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC