• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilećanka dobija 1.400.000 evra za godinu dana! Spreman istorijski ugovor za Tijanu Bošković - Turci joj daju bogatstvo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

MVP Svjetskog prvenstva u ženskoj odbojci dobija ugovor o produženju saradnje sa turskim Ezačibašijem za veliki iznos.

 Tijana Bošković potpisuje novi ugovor sa Ezačibašijem Izvor: MN PRESS

Blizu smo ispisivanja istorije u evropskoj odbojci! Najbolja srpska i svjetska odbojkašica Tijana Bošković će potpisati novi ugovor sa turskim Ezačibašijem za nevjerovatnih 1.400.000 evra. Ovaj ugovor Bilećanku stavlja u sam vrh najplaćenijih odbojkašica ikada, jer je takav ugovor za sada imala samo penzionisana Ekaterina Gamova. Produžetak saradnje još uvijek nije potpisan, ali ako je suditi po brojkama, vrlo vjerovatno da se neće čekati dugo na to.

Tijana Bošković već godinama igra na elitnom nivou i već sada se može smatrati jednom od najboljih odbojkašica svih vremena. U turski klub je došla sa samo 18 godina i u klubu se zadržala do danas, a ukoliko stavi paraf na novi ugovor, ta saradnja će trajati sigurno još par godina.

MVP nedavno završenog Svjetskog prvenstva je karijeru počela u Hercegovcu iz Bileće, da bi je ubrzo nastavila u ekipi Partizan Vizure odakle je krenuo njen silovit proboj u vrh svjetske odbojke. Godine 2014. se za nju čulo i u svjetskim okvirima kada se dobro pokazala igrama za nacionalni tim na Svjetskom prvenstvu. Na tom turniru je bila igračica sa najviše poena u srpskoj reprezentaciji, čime je zaslužila transfer u turski klub u kom je i danas.

Ezačibaši želi da zadrži okosnicu ekipe koju čine Irina Voronkova i Sined Džek koje imaju ugovor na godinu dana, odnosno na još dvije godine. U ekipi je produženje ugovora potpisala i Hande Baladin. Ekipu će najvjerovatnije napustiti Maja Ognjenović, koja će najvjerovatnije preći u italijanski Savino Del Bene Skandići.

Čak i ukoliko se to desi, nema sumnje da će turski klub i u narednoj sezoni biti jedan od najsnažnijih u Evropi. Produžetak saradnje sa najboljom korektorkom planete pokazuje da su veoma ozbiljni u namjeri da Vakifbanku preotmu bar neki od trofeja za koje se već godinama bore.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC