• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biću vrlo kratka, nema tu šta pametno da se kaže! Tijana jedva progovorila pred doček, ali u jedno je sigurna!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ona je MVP i uglavnom govori na terenu, ali Tijana je ukratko rekla sve što treba da se kaže o zlatu koje je srpski tim osvojio.

 Tijana-Boskovic-objasnila-kako-se-uzima-medalja Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Odbojkašice Srbije stigle su u Beograd i donijele zlato! Dočekali su ih navijači, članovi porodice, a neke zlatne djevojke i njihova djeca, a nakon što se svima obratio selektor Danijele Santareli, kratko su govorile i Bojana Drča i Tijana Bošković.

Najbolja tehničarka Svjetskog prvenstva, mozak ovog tima Bojana Drča je istakla da su utisci još uvijek svježi, ali da je na kraju ovaj tim uspio skoro nemoguće - da pobijedi 12 mečeva i bez greške dođe do titule!

"Ja mogu da kažem da se utisci nisu još uvijek slegli. Odbraniti svjetsko zlato nije bilo lako, vjerovale smo jedna u drugu, vjerovale smo da to možemo. 12 utakmica, 12 pobjeda! Želim da se zahvalim ovim djevojkama, ali i vama što ste bili uz nas", rekla je ona, a pogledajte kako je to izgledalo:

Naravno svi su htjeli da čuju i najbolju odbojkašicu ovog Svjetskog prvenstva, a vjerovatno i najbolju ikada koja je kročila na teren. Tijana Bošković je kao i neposredno poslije finala bila jako kratka, ali jasna.

"Ja ću biti vrlo kratka, jer vjerujte mi još nisam u potpunosti svjesna šta smo uradili, ali biće potrebno neko vrijeme da nešto pametnije kažem. Ono što sigurno mogu da kažem je da je čast i privilegija biti dio ovog tima. Uvijek smo se držali jako timski i bile smo zajedno i to je doprinijelo da donesemo ovo zlato", završila je ona, a pogledajte kako su naše djevojke dočekane na aerodromu "Nikola Tesla".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC