• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je osvojeno zlato? Evo šta kaže srpski selektor Santareli: Jedan dan je u mom srcu, a sve je trajalo 5 mjeseci!

Autor Nikola Lalović

Danijele Santareli se zahvalio svima, a najviše svojim zlatnim devojkama na ovome što su nam priredile!

 Danijele-Santareli-rekao-kako-je-osvojeno-zlato Izvor: RTS/Screenshot

Reprezentacija Srbije se sa zlatom oko vrata vratila u Srbiju, a tim je predvodio Danijele Santareli. Sada se na aerodromu italijanski stručnjak izvinio što će pričati na italijanskom, ali tako mu je bilo lakše da na najbolji način opiše svoje emocije ovom prilikom.

Istakao je da zlato nije došlo tek tako, već da su svi u stručnom štabu i timu mjesecima vrijedno radili kako bi donijeli zlato u Beograd. 

"Ja zaista mislim da ovo dugujemo cjelokupnom radu u prethodnih pet mjeseci koje su naše djevojke sa stručnim štabom uložile. Sve igračice su se zaista trudile, dosta su znoja prolile, bilo je tu mnogo požrtvovanja i ja im zbog toga dugujem mnogo. Morao bih da se posebno zahvalim i stručnom štabu, a imao sam i nesebični podršku cijelog odbojkaškog saveza. Kada sam dolazio i stupao na mjesto selektora reprezentacije Srbije imao sam san i nadu da možemo zaista da uradimo nešto veliko i sada se zaista to desilo", rekao je na startu svog obraćanja Santareli. Pogledajte kako je doček odbojkašica na aerodromu izgledao:

On se posebno zahvalio svima u Srbiji koji su pratili mečeve našeg tima sa velikim interesovanjem tokom cijelog turnira i koji su davali vjetar u leđa srpskim djevojkama.   

"Mi smo zaista srećni zbog ovog velikog uspjeha, ali znam da je cjelokupna javnost u Srbiji pasionirano pratila sve mečeve. Njima posvećujemo ovaj uspjeh, a mene što se tiče ovaj 15. oktobar će biti zauvijek u mom srcu,. Na kraju želio bih da se zahvalim Odbojkaškom savezu Srbije što su imali povjerenja i vjere da me postave na mjesto selektora. Takođe mom stručnom štabu i ovim divnim djevojkama koje su mi ovo sve omogućile", rekao je emotivni Santareli. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC