• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golman Srbije progovorio o "krađi": Protiv Hrvatske su nam "uzeli iz oka"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vladimir Cupara ne zaboravlja sudijski kriterijum sa meča sa Hrvatskom na Evropskom prvenstvu!

 Vladimir Cupara o kradji protiv Hrvatske na Evropskom prvenstvu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Youtube/ALESTO/Screenshot

Reprezentacija Srbije se okupila u Staroj Pazovi na posljednjem delu priprema za Evropsko prvenstvo koje se ovog januara igra u Njemačkoj, a jedan od ključnih igrača srpskog tima je Vladimir Cupara. Fantastični golman koji sada brani za Dinamo Bukurešt je zajedno sa Dejanom Milosavljevom velika snaga Srbije, a pred EP je govorio o problemu sudija u rukometu. Na pitanje da li sudije mogu da namjeste meč jasno je rekao: 

"Iskreno mislim da mogu, bez problema! Problem u rukometu i u vaterpolu je da sudija može baš da preokrene tok meča sa tri odluke, bukvalno", a na pitanje da li mu se to dešavalo dodao je: "Jeste, kako nije! Kad si igrač u tom trenutku na terenu ti nisi baš objektivan. Svaka odluka protiv tvoje ekipe možeš da kažeš da nije istina. Ali kad se pogledaju poslije utakmice mirne glave dešavalo se da sudija kako mi kažemo "uzme iz oka".

Sjajni golman je već godinama u nacionalnom timu Srbije, a bio je dio ekipe na Evropskom prvenstvu 2020. godine kada je Srbija završila takmičenje u grupnoj fazi. Nakon poraza od Bjelorusije i Crne Gore, Hrvatska je pobijedila 24:21 srpski tim, a to prema Cupari nisu bila čista posla sa sudijske strane. 

"Nekad priđem pa iskomentarišem nešto, nekad samo prećutim. Sjećam se Evropskog prvenstva u Mađarskoj kad smo igrali protiv Hrvatske mislim da su nam tad stvarno sudije uzele pobjedu. Izgubili smo tri razlike koliko se sjećam. Mi smo igrali pod koronom, baš smo se borili i bila je teška utakmica. I da su Nijemci bile sudije i ne pozdravimo se baš tako lijep kad se sretnemo.
Dao sam i jednu izjavu poslije toga i mislim da od tad nemam neki lijep odnos sa njima, rekao sam da su direktno uticali na ishod", završio je Cupara gostujući u "Alesto" podkastu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC