• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati u šoku: Došlo je i do toga, Srbi ispred nas! Ne mogu da vjeruju šta im se desilo sa nacionalnim sportom

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hrvatska je godinama osvajala medalje na velikim takmičenjima, ali uoči Evropskog prvenstva u Njemačkoj u nju niko ne vjeruje.

 Hrvati loše plasirani na kladionicama uoči Evropskog prvenstva u rukometu Izvor: Nikola Krstic / Alamy / Profimedia

Evropsko prvenstvo u rukometu počinje u Njemačkoj već od 10. januara, a dok u Srbiji za sada nema nikakve euforije - čini se da se kod komšija u Hrvatskoj pojačava temperatura. Ne samo da su iz Rukometnog saveza Hrvatske tražili da njihove igrače više ne zovu "kauboji", nego se sada i mediji u Hrvatskoj iščuđavaju zbog kvota koje su kladionice objavile uoči turnira, a koje uopšte ne vjeruju u Hrvate.

Tako hrvatski portal "24 sata" prenosi prognoze bukmejkera i poručuje: "Potcjenjuju li Hrvatsku? Veće šanse za zlato daju i Srbiji", uz zgražavanje da se na zlatnu medalju za Hrvatsku daje kvota čak 50. Preciznije, na uloženih 10 evra da će Hrvatska biti najbolja na Evropskom prvenstvu, mogli biste da osvojite 500.

"Veće šanse, došlo je i do toga, daju Srbiji (30,00), makar će joj biti izazovno proći i grupnu fazu s Islandom, Mađarskom i Crnom Gorom i makar sve što je osvojila, bilo je evropsko srebro 2012. godine kod kuće. Ispred nas su i toplo-hladni Mađari (20,00), za koje vrijedi slično što i za Srbe, zatim Slovenci (40,00)", iščuđavaju se u Hrvatskoj na kvote bukmejkera koje nikako ne idu na ruku reprezentaciji koja će na EP igrati protiv Španije, Austrije i Rumunije.

Najveći favorit za zlato je inače Danska (kvota 2), pa slijede Francuzi i Šveđani (5,5), Španci (7), Njemačka (10), Island (13), Norveška 18), Mađarska (20), a potom pomenuta Srbija (30), koja ima devetu najbolju šansu da osvoji EP. Podsjetimo, srpski državni tim u grupnoj fazi igra protiv Islanda, Mađarske i Crne Gore.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC