• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija pred eliminacijom, selektor ljut! "Zašto tako? Gdje je naš dogovor? Frustrira me to!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Selektor Srbije oglasio se poslije poraza na Evropskom prvenstvu,

 Selektor Srbije oglasio se poslije poraza na Evropskom prvenstvu Izvor: PETER KNEFFEL / AFP / Profimedia

Reprezentacija Srbije u rukometu nije pobijedila ni Island u prvom kolu Evropskog prvenstva u Njemačkoj, a ni Mađarsku u drugom u nedjelju uveče i sa samo jednim osvojenim bodom više se ne pita jedina za svoj plasman u drugu fazu. Tim Tonija Đerone bolno je ispustio pobjedu protiv Islanda, a onda je u drugom kolu izgubio golom razlike od Mađarske, koja je kaznila sve propuste u igri "orlova". A bilo ih je...

Zbog toga će u posljednjem kolu srpskom timu u utorak biti potrebno da od 18 časova pobijedi Crnu Goru, a onda da navija za Mađare od 20 časova protiv Islanda. Samo u slučaju da srpski tim pobijedi Crnogorce dva i više gola razlike, "orlovi" će navijati za to da ih Mađari pobjedom poguraju u drugu fazu. U suprotnom, "orlovi" ni treći put uzastopno neće proći ni grupnu fazu, a niko neće biti iznenađen kada čuje da su od osvajanja evropskog srebra 2012. u Beogradu samo jednom iz dosadašnjih pet pokušaja ušli u glavnu rundu, u Hrvatskoj 2018.

"Podbacili smo, nismo igrali dobro u napadu, nismo našli način da igramo protiv njihove visoke odbrane, a i kada smo imali prilike, previše smo ih promašivali. Nismo pratili plan ni kada su u pitanju šutevi", rekao je selektor Toni Đerona poslije meča.

"U odbrani mislim da je tim igrao dobro, jasno je da ne možemo sve da zaustavimo, golmani su uradili svoj napad, ali frustriran sam zbog toga što u napadu nismo igrali kako smo očekivali", kritikovao je Španac, koji je selektor od 2020. godine.

"Postoji šansa, moramo da pobijedimo Crnu Goru sa dva razlike, a onda da Mađari pobijede Island. Znamo da neće biti lako, ali moramo da uradimo naš dio posla. Ako to ne uradimo, onda ni ne zaslužujemo da prođemo u drugu fazu", dodao je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC