• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Endi Marej najavio odlazak u penziju! Ispao sa Australijan opena, pa otvorio dušu: "Teško mi je..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Endi Marej pričao je o odlasku u penziju.

 Endi Marej o odlasku u penziju Izvor: Saeed KHAN / AFP / Profimedia

Endi Marej ispao je sa Australijan opena već u prvom kolu. Pobijedio ga je Tomas Ečeveri (6:4, 6:2, 6:2). Po završetku tog susreta i sam je priznao da bi ovo mogao da mu bude posljednji meč koji će odigrati u Melburnu. Što zbog slabe forme i partija, što i zbog činjenice da 15. maja puni 37 godina.

Otvorio je dušu pred novinarima na konfernciji za medija. "Definitivno postoji šansa da je ovo moj posljednji meč u Australiji. Najvjerovatnije zbog toga kako se i sam meč odvijao i šta se sve dešavalo. Dok si na terenu, pokušavaš da kontrolišeš emocije, da se fokusiraš na poene. Onda kad dođeš u situaciju da te poen dijeli od ispadanja, onda ne možeš da vjeruješ da je to prošlo tako brzo", počeo je Marej.

Istakao je i da se ne osjeća više na terenu isto kao ranije. "U poređenju sa mečevima koje sam ovde igrao prošle godine, osjećaj je potpuno drugačiji. Volio bih da je sam uspio više da uključim publiku u meč. Razočaran sam zbog načina na koji sam igrao i svega toga. Težak, baš težak način da završiš", zaključio je Marej.

Ečeveri će u narednom kolu igrati protiv još jednog iskusnog igrača, Gaela Monfisa (Francuska). Dok se on sprema za taj meč, Britanac će polako pakovati kofere i krenuti nazad kući. Očekuje se da će Marej igrati i sva tri preostala grend slema, Rolan Garos, Vimbldon i US open, ali poslije ovih riječi postoji i nagovještaj ranijeg odlaska u penziju...

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC