• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Srbija Crna Gora uživo prenos livestream rukomet Evropsko prvenstvo

Srbija je poražena i u posljednjem meču Evropskog prvenstva u rukometu, ovoga puta od Crne Gore.

 Srbija Crna Gora uživo prenos livestream rukomet Evropsko prvenstvo Izvor: Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

Srbija se obrukala na Evropskom prvenstvu u rukometu u Njemačkoj. Remi sa Islandom, poraz od Mađarske i sada poraz od Crne Gore. Crnogorci su na kraju poslije velike drame bili bolji 30:29 (15:14). Od samog starta je naš tim jako loše krenuo, odmah smo ostali u minusu, a iako je rival u 54. minutu ostao bez dva igrača koji su imali isključenja na kraju smo poraženi.

U finišu je Srbija uspjela da napravi sedmerac tako što je Bogdan Radivojević napravio sedmerac jer se branio ne iz šest nego iz četiri metra, a onda je na kraju Crna Gora dala gol u posljednjoj sekundi za pobjedu. Da se to isto nije desio protiv Islanda u prvom kolu mogli bismo da kažemo da je nesreća, ovako je to ipak pravilo.

Branko Vujović im je nam je sa devet metara radio šta je htio, dao je osam golova, Grbović je sa pivota dao sedam dok je Miloš Vujović dao sedam, a Vuko Borozan šest. Sa druge strane Lazar Kukić je možda bio i jedini napadački aktivan sa sedam golova.

NIje Srbija iskoristila ni to što je Nebojša Simić u 34. minutu isključen i što je Crna Gora ostala bez najboljeg igrača.

19:38

Igrač utakmice?

Branko Vujović! Razbio nas je sa devet metara, davao golove kako je hteo i apsolutno zasluženo je ovo. 

19:36

KRAJ!

Srbija ide kući, a nismo ni zaslužili ništa drugo!

Pogodilo je Grbović u psoslednjoj sekundi i doneo pobedu svom timu. 

19:35

Još šest sekundi! Nerešeno je!

Posle tajmauta odmah promašaj Srbije, a Borozan je odmah dao gol. Borozan se onda u odbrani povredio i u poslednjem napadu sedmerac je sviran za Srbiju. 

Bogdan Radivojeivć je sa sedam metara pogodio i idemo na tajmaut!

Izvor: Sven Beyrich / Zuma Press / Profimedia

19:31

TAJMAUT!

Cupara brani pokušaj sa krila, a onda je Toni Đerona tražio tajmaut!

19:29

58. minut: Nerešeno! 28:28!

Kukić daje sedmi gol, Borozan pogađa prečku iz zicera, a Nemanja Ilić izjednačava! Na dva minuta do kraja 28:28. 

19:28

57. minut: Kraj? 28:26

Daje gol Borozan sa poda, a Nemanja Ilić koristi višak i sada je 27:26. Čavor šutira preko gola, ali brzo Đorđić ispušta ovaj napad za Srbiju, a onda Bogdan Radivojević stoji nasred golmanskog prostora. Sedmerac i Miloš Vujović ga pogađa. 

Kraj? 

19:23

54. minut: Ne smemo ovo da ispustimo!

Borozan daje cepelin za Miloša Vujovića - 25:23, a dva minuta dobija Arsenije Dragašević! Dobija šansu srbija da u dva minuta uspe da se vrati i Petar Đorđić daje gol - 25:24. 

Branka Vujovića smo opet pustili da nam da gol sa devet ,metara, a na kraju Marsenić brzo daje gol za 26:25. Sada isključenje za Vujovića! 

Izvor: Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

19:20

52. minut: Vule Vorkapić! 24:23

Petar Đorđić je sa poda izmislio gol za 23:21, a Grbović nas je opet razbio na crti za 24:21. Kojadinović je pgoodio za nadu Srbije - 24:22. 

Branko Vujović konačno nije pogodio, a Vorkapić je ispalio bombu za 24:23!

19:17

Dodavanja Milosavljevića u noge, a posle saradnje dva Vujovića Miloš pogađa.Gledali su snimak arbitri, i sviran je Abutoviću faul za dva minuta, ali je i gol Vujovića poništen. 

Milosavljević je promašio zicer, a onda je Grbović opet pogodio - 23:20. 

Izvor: Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

19:12

TAJMAUT! Gubimo 22:20

Lazar Kukić promašuje posle prodora, ali i Cupara brani. Sedmi gol daje Vujović i imamo tajmaut Tonija Đerone. 

Izvor: MN PRESS

19:08

43. minut: Kapiten! 20:19

Pešmalbek promašuje jedan na jedan sa Matovićem, ali srećom Čepić greši i baca loptu u noge svom krilu. Sada Pešmalbek pogađa šraubom za 20:19. 

Miloš Vujović sa krila nepogrešiv, ali Nemanja Ilić daje treći gol - 21:20. 

19:05

42. minut: Orbovića nose sa terena! 20:18

Izgubljena lopta Kosa, gol Crnogoraca i povreda Orbovića! Nose sa terena Miloša Orbovića! 

Izvor: MN PRESS

19:03

40. minut: Gubimo! 19:18

Pešmalbek je u kontri pogodio direktno u glavu Matovića i ide dva minuta napolje. Umesto da vodimo sada smo sa igračem manje. Izjednačio je Grbović sa crte sa četvrtim golom - 18:18. 

Kos ne pogađa sa poda, a onda je cepelin prošao Crnoj Gori - 19:18. 

18:59

37. minut: Vodi Srbija prvi put! 18:17

Branko Vujović opet daje gol, uspevaju višak da naprave Crnogorci, a Bogdan Radivojević vraća Srbiju na 17:17. Srbja ide u kontru, krade loptu i Nemanja Ilić vodi! Sada je 18:17!

Izvor: Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

18:56

CRVENI!

Dve odbrane Cupare u jednom napadu, a onda smo iz kontre dali gol, ali je uz to Simić izleteo i udario Dargana Pešmalbeka! 

Direktan crveni karton! Ugrozio je Dragana Pešmalbeka i u 34. minutu mora napolje, Matović će braniti do kraja!

18:52

DRUGO POLUVREME! Evo Cupare! 16:15

Vladimir Cupara je stao na gol našeg tima i prvi napad je Crna Gora imala u drugom delu i pogodio je opet Grboviću za treći gol - 16:14. 

Simić je uhvatio naš pokušaj i Nemanja Ilić je dao gol iz teške situacije - 16:15. 

Izvor: MN PRESS

18:37

Opet isto...

Kao i u prethodna dva meča Srbija je opet posle dosta lošije igre od rivala u prvom poluvremenu otišla na odmor sa golom minusa. Bolji rezultat nego igra. 

18:35

POLUVREME! OPET ISTO!

Milosavljev hvata odbranu,a li odmah gubimo loptu. Na poluvremenu gubi Srbija 15:14. 

18:35

29. minut: Tako je Uroše! 15:14

Miloš Kos je dobio isključenje zbog simuliranja, a onda nam je sviran pasivan napad. Branko Vujović je nastavio da nas bombarduje za 15:13. 

Kojadinović pogađa za 15:14 u poslednjem momentu napada!

Izvor: MN PRESS

18:31

27. minut: Tu smo! 14:13

Promašaj Bogdana Radivojevića i kompletni smo nakon gola Grbovića sa crte - 14:11. Uroš Kojadinović je dao jako težak gol pod faulom za 14:12. 

Lazar Kukić daje gol za 14:13. 

18:28

24. minut: Kukić nas drži! 13:11

Daje gol Crna Gora, Simić skida zicer Nemanji Iliću, a onda Miloš Kos konačno daje gol za 12:10. Marsenić je napravio bespotrebno isključenje i sa sedam metara Vujović nam je dao gol za 13:10. 

A Lazar Kukić sa druge strane uspeva da smanji na 13:11

18:25

20. minut: Opet Vujović! 11:9!

Odmah posle tajmauta gol Crne Gore, a onda Milosavljev ima odbranu. Kos je iznudio isključenje rivala Stefana Čavora. Uroš Kojadinović je ušao. a onda je Bogdan Radivojević pogodio za 10:9. 

A onda ponovo dajemo Vujoviću da šutne sa devet metara i pogodi... Dokle? Sudario se sa stativom Nebojša Simić, ali je dobro. 

18:20

TAJMAUT! Srbija je tu - 9:8

Treći gol zaredom Kukića za 9:8! Idemo na tajmaut Vlada Šole. 

Izvor: Profimedia/PETER KNEFFEL / AFP

18:19

17. minut: Kukić! 9:7

Lazar Kukić prodire kroz sredinu i daje gol za 9:6, a Vasilije Kaluđerović je napravio korake. Dva zicera promašena sa dve strane, a onda Kukić daje gol za 9:7. Eto konačno Lazara! 

Izvor: MN PRESS

18:16

TAJMAUT! 9:5 za Crnu Goru

Gol Nemanje Grbovića sa pivota za 8:5, a Orbović se bespotrebno diže i daje četvrtu odbranu Simiću. Vujović daje drugi gol za 9:5, a Kukić ne uspeva da postigne gol. Tajmaut. 

18:14

13. minut: Džabe igrač više... 7:5

Vorkapić promašuje sa krila zicer, a Kukić daje gol sa devet metara - 5:3. Vujović je dao gol sa devet metara, a onda je on isključen zbog igranja nogom. 

Uroš Borzaš se nepotrebno diže sa deset metara, ali daje gol - 6:4. Borozan je pogodio treći put, a na kraju igre sa igračem više rezultat je 7:5 posle gola Pešmalbeka. 

Izvor: Profimedia

18:09

9. minut: Na šta ovo liči? 5:2

Marsenić opet promašuje zicer, ali srećom Branko Vujović pogađa stativu. Vorkapić nas je vratio sa krila - 4:2. Loš pas Crnogoraca ali na kraju dolazi lopta do njih i Miloš Vujović pogađa - 5:2. 

18:06

6. minut: Gazi nas Crna Gora 4:1

Blokiran je Borzaš ali je Milosavljev uhvatio šut Borozana. Ipak on je ukrao loptu i u kontri dao za 3:0. Vorkapić promašuje sa krila, a onda Vujović cepa mrežu Milosavljeva. 

Prvi gol Srbije preko Orbovića. 

18:03

POČELO JE! Vodi Crna Gora 2:0

Marseniću brani zicer Simić, ali Vujović šutira pored gola. Izgubili smo loptu, a onda je Borozan napravio sedmerac koji nije iskoristio Nemanja Ilić. 

Borozan daje bombu sa poda - 1:0, a onda i Kaluđerović daje gol. 

17:52

Igrači su tu!

Krenulo je predstavljanje igrača i Srbija kreće u pohod na ovu pobedu i drugi krug takmičenja!

17:31

A šta je bilo sa Mađarima?

Vladan Matić je govorio o problemima Srbije u prošlom meču sa Benceom Banhidijem koji nam je dao devet golova. A on ga dobro zna jer su - komšije!

17:10

"Meč sa Crnogorcima? Pikanterija!"

"Drugo je vreme sad, mnogo je drugačije vreme, prošlo je tu skoro deset godina. Drugačlije su emocije i sve. Sad imamo jednu stabilnu drćavu šta i kako i gde hoće. Imamo svoju zastavu, grb, imali smo i tad, ali je tad ali sada je to mnogo stabilnije. Drugo sam meč protiv Crnogoraca to je jedna pikanterija i mislim da igrači ne treba sada da bacaju misli i sve šta će biti i kako će biti na drugoj utakmici, nego da se usredsrede i da odrade svoj deo posla. Posle, šta će biti biće, to sam Bog zna. I jedni i drugi moraju da igraju na pobedu, ali meni je u glavi nešto nerešen rezultat, Ali nadamo se da će Mađarska dati sve od sebe da prenese ta dva boda jer mnogo ulažu u sport, pogotovo u rukometu. Kod njih je posle fudbala rukomet sprot broj dva, a kod nas to nije tako. Kod nas je fudbal, košarka, pa sve ostalo. Posle ovih neuspeha koje su doživeli kao organizatori prvenstva, ali su obezbedili Olimpijske igre i rasterećeni su. Nadam se da Island neće primeniti druge takmtičke varijante nego kao mi i neće biti dobro", rekao je pred ovaj meč Vladan Matić. 

Izvor: MN PRESS

16:56

Momir Ilić pred meč

"Najbitnije je sada da se vratimo, mislim da imamo šanse. Crna Gora igra fantastično, oni su uvek tu do kraja, to će biti jako teško. Bitno je da se vratimo mentalno, da odigramo tu utakmicu, a ostalo od nas ne zavisi. Mislim da smo kvalitetniji od Crne Gore, ali da vidimo kako ćemo da se oporavimo. Mislim da je sve bitno protiv Crne Gore, mislim da je Crna Gora jako motivisana protiv nas, imaju jednog golmana koji je jako dobar, brani odlično u Bundesligi tako da u toj utakmici moramo da se držimo onog što je nama dobro, a to je dobra odbrana, ali da budemo mnogo bolji što se tiče napada", analizirao je Momir Ilić pred današnji meč. 

Izvor: Arena sport 3 Premium

16:52

Srbija bez dvojice

Za ovaj meč je selektor Toni Đerona rešio da ne skine Predraga Vejina i Vanju Ilića. To znači da ćemo na levom krilu biti samo sa Nemanjom Ilićem, a na desnom beku sa Urošem Kojadinovićem i Milošem Orbovićem. 

Izvor: Marco Wolf / AFP / Profimedia

16:39

Zašto nam je potrebna pobeda od dva razlike?

Mađari su već prošli dalje i imaju četiri boda iz dva meča, Island je na tri boda, a Srbija na jednom, dok je Crna Gora ispala. Srbija ima gol razliku "minus jedan", Islanđani "plus jedan" i ako mi pobedimo i Island izgubi bićemo na istom broju bodova. 

Onda ulazimo u krug sa Islandom, a kako smo remizirali sa njima treba nam bolja gol razlika. Sa dva gola prednosti u ovom meču bićemo sigurni da prolazimo dalje ako Island izgubi. 

Izvor: Marco Wolf / AFP / Profimedia

16:30

Došao je meč odluke!

Srbija igra sa Crnom Gorom od 18 časova i ovo je meč koji moramo da dobijemo! I to sa dva gola razlike, ako želimo dalje. 

UKRATKO

  • Srbija - Crna Gora 29:30
  • Poraz u posljednjoj sekundi
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Pa zar i od šipaca da izgubite jadni ste vi.... Baš ispod svakog nivoa časti... Da pustite da se ovaj izrod Lazović sa komitima raduje, i ovaj debeli golman, odbačeni Srbin, skače do neba, sa sve ujkom na klupi... Sram vas bilo BRE...

Najnovije