• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maskirana žena prekinula meč na Australijan openu! Pobunila se zbog Palestine, teniser ostao u šoku!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zbog njenog poteza Zverev i Nori morali su da naprave pauzu tokom meča.

 Prekinut meč Aleksandar Zverev Kamerun Nori zbog Palestine Izvor: Ciro De Luca/NurPhoto/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nemački teniser Aleksander Zverev savladao je Britanca Kamerona Norija u pet setova i tako izborio plasman u četvrtfinale Australijan opena, a ovaj meč obilježio je i veliki skandal. Duel Zvereva i Norija nakratko je prekinut jer je žena na tribinama izazvala haos - ona je ustala sa svog mjesta koje je bilo veoma blizu terena i počela da baca papire na kojima je poruka o prekidu rata na Bliskom istoku.

Fotografije koje su se pojavile na internetu pokazuju letke na kojima je poruka "Free Palestine", odnosno sloboda za Palestinu koji već nekoliko nedjelja ratuju protiv Izraela. Rat u pojasu Gaze, koji mnogi nazivaju i genocidom nad palestinskim stanovništvom, odnosi veliki broj žrtava i česta je tema čak i u svijetu sporta - prije samo nekoliko dana jedan MMA borac uporedio je Izraelce sa Hitlerom!

Pogledajte fotografije iz Melburna: 

Ipak, papiri koji su ubačeni na teren nisu mogli da naprave mnogo štete. Djevojčice i dječaci koji hvataju loptice pored terena sakupili su se na mjestu incidenta, pokupili papire i očistili teren na kojem je ubrzo mogao da se nastavi meč. Saša Zverev je preživio dramu dugu čak četiri sata i nakon dramatičnog taj-brejka u petom setu obezbijedio je sebi meč protiv Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC