• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Objava Amerikanca napravila haos na mrežama - Alkaraz u vezi sa teniserkom?

Autor Dragan Šutvić

Mardi Fiš ima zanimljivu teoriju kada je u pitanju ljubavni život Karlosa Alkaraza.

 Karlos Alkaraz u vezi sa teniserkom Izvor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Karlos Alkaraz je poslije pobjede protiv Miomira Kecmanovića dao izjavu koja je podigla buru. Dobio je pitanje o tome da li gleda ženski tenis, njegov odgovor (ni)je iznenadio sve. Poslije cijele te situacije bivši američki teniser Mardi Fiš ima interesantnu teoriju - da je njegova djevojka sa WTA tura!

Napisao je to Fiš na svom Tviter profilu i tako napravio pravu pometnju. "Moj čovjek, mora da se zabavlja sa nekom teniserkom??", napisao je Mardi. Njegovu objavu vidjelo je preko 85.000 ljudi i mnogi su krenuli sa komentarima i sa nagađanjima.

Džim Kurijer stavio je španskog asa u neugodnu situaciju kada je pričao sa njim na terenu. "Koga volim da gledam? Volim da gledam svaki meč, ali najviše volim Danila Medvedeva, Novaka Đokovića, Janika Sinera, sa tim momcima sam ovdje i svaki put kada iskorače na teren daju svoj najbolji nivo tenisa. Ja volim da gledam lijep tenis, posebno te najbolje igrače na svijetu... A WTA? Pa... Gledam i WTA, takođe. Mislim... Kada mogu... Upalim TV, bilo da je ATP ili WTA, svakako volim da gledam", kazao je Karlos Alkaraz dok je pokušavao da se sjeti neke od koleginica, ali mu nije pošlo za rukom, pa je zbog toga publika na "Rod Lejver areni" umirala od smijeha.

Komentatori već imaju svoja nagađanja po društvenim mrežama. Prema njihovim "glasovima" Alkaraz je u vezi sa mladom britanskom teniserkom Emom Radukanu. Sa druge strane strani mediji pišu da je on navodno u vezi sa Marijom Gonzales Himinez koja studira na univerzitetu u Mursiji...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC