• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španski novinar komentarisao flaster na Alkarazovoj ruci: "Ne mogu da se sjetim ovakvog slučaja..."

Autor Dragan Šutvić

Španski teniser Karlos Alkaraz nije pokušavao da skine flaster, koji je primećen na konferenciji za medije.

 Karlos Alkaraz flaster na ruci na pres konferenciji  Izvor: Youtube/ Australian Open TV/printscreen

Karlos Alkaraz neslavno je završio učešće na ovogodišnjem Australijan openu porazom od Aleksandera Zvereva u četiri seta, pa će se polufinale igrati bez trenutno drugog reketa planete. Njegovi navijači zatečeni su ovakvim ishodom, a mnoge je zateklo i ono što se dogodilo na konferenciji za medije - najtalentovaniji na svijetu izašao je pred novinare sa flasterom na ruci, kao da je upravo dao krv.

Vjerovatno je Alkaraz morao da prođe doping kontrolu nakon meča u četvrtfinalu Australijan opena, ali postoji nekoliko nejasnih detalja ukoliko je to slučaj. Rijetko igrači odmah poslije meča odlaze da daju krv na analizu, a još rjeđe se dešava da sa flasterima na ruci izađu pred medije i tako daju intervju. Zato i ne čudi što su brojni ljubitelji tenisa primijetili ovaj detalj na Karlosovoj lijevoj ruci, baš na mjestu sa kojeg se i inače daje krv za analizu.

Poznati teniski novinar Hoze Morgado iznenadio se što vidi ovako jasan dokaz da je Karlos Alkaraz vadio krv poslije meča, a dodao je i da ne pamti neki takav slučaj u svijetu tenisa ranije. Ispod njegove objave na Tviteru nadovezali su se teniski navijači koji su takođe komentarisali detalj sa ruke mladog Španca.

Obično se sačeka da teniseri završe sve obaveze sa medijima, pa tek onda posjete komisiju koja ih testira na nedozvoljene supstance. Konferenciju Karlosa Alkaraza možete pogledati ovdje, a u nekoliko kadrova vidi se i flaster na njegovoj ruci:

Izjava tokom koje su mnogi videli detalj na ruci.
Izvor: Youtube/Australian Open TV

Podsjećamo, zbog poraza Karlosa Alkaraza Novak Đoković ostaje prvi na ATP listi i nakon turnira u Melburnu, a Španca tek čekaju problemi. On u narednom periodu brani bodove u Argentini, Brazilu, Americi i zatim na evropskim turnirima na šljaci, dok će najbolji teniser svih vremena samo da uvećava saldo!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC