• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bokserski spektakl u Banjaluci: BK Slavija dočekuje Radnički - nakon toga u ringu i Veljko Ražnatović (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Bokserki klub Slavija u dvorani Obilićevo dočekuje beogradski Radnički nakon čega će u ring i kapiten reprezentacije Srbije Vladan Babić, ali i Veljko Ražnatović.

 bk slavija Izvor: PROMO/Bokserski klub Slavija

U Bokserskom klubu Slavija planiraju da, ove godine, nastave tamo gdje su stali prošle. Naredni takmičarski ispit čeka ih 16. februara, a u goste im, u dvoranu „Obilićevo“ stiže ekipa beogradskog Radničkog.

Dvoboj trećeg kola Bokserske lige Srbije imaće i i dodatni program.

Nakon što bokseri Slavije i Radničkog odmjere snage u ring ulaze Veljko Ražnatović kojeg čeka profesionalni meč sa Pjotrom Budzievskim, ali i Vladan Babić, kapiten bokserske reprezentacije Srbije koji još uvijek čeka svog rivala.

„Očekujemo veliki spektakl i pozivamo sve ljubitelje bokserske vještine da nas podrže da ostvarimo pobjedu. Nastavljamo da radimo punom parom. Nakon što smo u Regionalnoj ligi napravili odličan rezultat, isto to želimo da ponovimo i u tekućoj sezoni u Boskerskoj ligi Srbije. U goste nam stiže jedan od najtrofejnijih klubova sa ovih prostora, ali mi želimo, kao i uvijek, da ostvarimo pobjedu. Uz dvoboj Slavije i Radničkog, čekaju nas i dva profesionalna meča. BK Slavija tako pravi novi iskorak na svim poljima, i takmičarskom, ali i organizacionom” poručio je Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija.

Ulaz će ponovo biti besplatan, a iz BK Slavija poručuju da očekuju dupke pune tribine.

Siniša Vidović, jedan od najzaslužnijih za organizaciju i dva profesionalna meča tokom bokserske večeri, kaže da očekuje novi spektakl.

“Čeka nas pravi bokserski spektakl i očekujem da će dvorana “Obilićevo” biti mala da primi sve ljubitelje boksa. Uvjeren sam da će Slavija i Radnički odraditi vrhunski meč, a onda slijede i dva meča u profesionalnom boksu, a u oba će nastupiti reprezentativci Srbije. Vladana Babića čeka dvoboj u superteškoj kategoriji, u trajanju od četiri runde, dok će Veljko Ražnatović boksati osam rundi protiv veoma nezgodnog boksera iz Poljske” poručuje Vidović, član UO BK Slavija

U BK Slavija danas su pohvalili i renoviranom klupskom dvoranom. Zidove krase velikani banjalučkog kluba, svlačionice su nove, a nova je i konferencijska sala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC