• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novače, imaš poziv od šampiona svijeta! Razbio sve protivnike, pa se sjetio Đokovića na cilju (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte hit-reakciju čuvenog bicikliste.

 Biciklista slavio pobjedu u stilu Novaka Đokovića Izvor: Twitter/AnnamacB/Eurosport/Screenshot

Poznati belgijski biciklista Remko Evenepul (24), slavio je u stilu Novaka Đokovića pobjedu na trci "Figeroa Čempions Klasik" u Portugalu. On je prošao kroz cilj, osvrnuo se oko sebe da vidi gdje su mu rivali, pa im "telefonirao" i "spustio slušalicu", baš onako kako je Novak Đoković spustio slušalicu Benu Šeltonu, američkom teniseru - provokatoru.

Poznati i manje poznati sportisti širom svijeta prihvatili su tu proslavu poslije duela Đoković - Šelton na US openu prošle godine. Tada je Novak slavio baš "spuštanjem slušalice" Amerikancu, jer je i on prethodno na taj način nipodaštavao protivnike. U meču protiv Noleta on ga je na momente provocirao i ponašao se nesportski, a najvećem teniseru i šampionu to ne može niko da uradi a da ne bude odmah "postavljen na mjesto". I to tako da cijeli svijet vidi.

Pogledajte kako je Belgijanac proslavio uspjeh i "zapalio" društvene mreže:

Remko Evenepul prošle godine osvojio je titulu prvaka svijeta u trci na hronometar i u škotskom Stirlingu ostvario istorijsku rezultat, osvojivši prvo zlato za svoju zemlju na hronometru. Uradio je to u avgustu, malo manje od mjesec dana prije nego što je Novak Đoković u Njujorku osvojio US open.

A tokom tog boravka u Americi svi su zapamtili taj Novakov potez, koji se posebno primio među mladim generacijama sportista, na koje Đoković ima ogroman uticaj. Poslije uspjeha u SAD, Novak je u intervjuu za "Lekip" govorio o potezu prema Šeltonu. "Iskoristili ste riječ provokacija. Ja nisam provocirao. To je bila moja reakcija na provokaciju koja je došla sa druge strane. To je bila reakcija na ponašanje Bena Šeltona koji se nije lijepo ponašao na tom meču, kao ni prije samog meča. To je čitava priča. Kada god izgubim, ja zagrlim svog protivnika, čestitam njemu i njegovom timu. Ali, ako neko počne da se ponaša na nefer i nesportski način, ja reagujem!", govorio je Novak Đoković.

Pogledajte

01:07
Novak Đoković hladan pozdrav sa Benom Šeltonom
Izvor: Eurosport TV
Izvor: Eurosport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC