• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković ne postoji, to je Bert Kričli: ATP se našalio - sve je namješteno! (VIDEO)

Na veoma duhovit način ATP pokušao da objasni kako naprave "scenario" za svaku sezonu.

 Šala ATP-a o isceniranoj sezoni Izvor: Twitter/atptour/printscreen

Novak Đoković glavni je akter snimka koji je postao hit na društvenim mrežama. Srpski teniser stoji pred ogledalom u svlačionici i odmah počinje da cijepa svoju plavo-bijelu majicu. Ostaje go do pojasa, a kadar se mijenja na Endija Mareja koji sasvim smireno počinje da priča pred kamerama. Ispostaviće se kasnije u toku snimka da je sve što se dešava - namještaljka.

ATP i TennisTV zajedničkim snagama napravili su snimak u kojem najpoznatiji teniseri svijeta govore o tome kako je sve u sportu namješteno. Naravno, šale se na račun sportskih fanova, posebno iz NBA i NFL, jer oni često ističu kako za svaki sport postoji određeni scenario šta će se dešavati tokom sezone. Teniseri su sada, u šali, priznali da je to tačno, a konkretno Novak je istakao da on ne postoji i da je to sve gluma. Pogledajte kako je izgledalo:

"Dio sam ove emisije već 16, 17 godina ili ATP sezona, kako ih mi zovemo. Nešto što pokušavam da uradim sa ovim likom Novaka Đokovića u seriji nisu samo igre i dostignuća, već da napravim poseban lik, posebnu ličnost. Pokušavam da se ljudi vežu za njega, da napravim istinu o njemu. Šta on misli, šta osjeća, šta ga motiviše... da je prava osoba. Nije lako, ali radi posao" rekao je Novak u snimku.

Zapravo, ako je vjerovati "scenariju", to je rekao glumac Bert Kričli koji već gotovo dvije decenije na najvećim svjetskim teniserima glumi Novaka Đokovića. Pored Đokovića, svoje "dublere" u ovoj seriji imaju i Endi Marej, Gael Monfis, Tejlor Fric, Kasper Rud, Dominik Tim, Andrej Rubljov...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC