• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Tesliću održano "Veče atletike", proglašeni najbolji u Republici Srpskoj

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sara Lučić i Stefan Stanković najbolji atletičari Republike Srpske u seniorskoj konkurenciji, dok je titula za najuspješniji klub pripala AK Borac iz Banjaluke.

 Proglašeni najbolji atletičari Republike Srpske za 2023. godinu Izvor: Promo/Atletski savez Republike Srpske

U Tesliću je sinoć, u organizaciji Atletskog saveza RS, održano tradicionalno Veče atletike ASRS. Tom prilikom nagrađeni su najuspješniji atletičari, klubovi i treneri u 2023. godini.

Za najbolju seniorku proglašena je Sara Lučić (AК Glasinac), najbolji senior je Stefan Stanković (AК Maraton), dok je za najboljeg trenera seniora izabran Srđan Samardžić (AК Maraton). Diani Kovač iz AK Leotara pripalo je zvanje najbolje mlađe seniorku, dok je u muškoj konkurenciji istu titulu ponio Luka Ivančić, član AK Borca. Takođe, nagrade su dodijeljene i za takmičare u mlađim uzrasnim kategorijama.

Titulu najuspješnijeg kluba u 2023. godini osvojio je AК Borac iz Banjaluke, dok je na drugom mjestu bio AК Maraton iz Brčkog, a na trećem AК Glasinac sa Sokolca.

Domaćin ove manifestacije bila je opština Teslić, a načelnik Milan Miličević primio je priznanje za doprinos u razvoju atletike RS. Posebna priznanja za dugogodišnji trenerski rad u ASRS dodijeljena su Neđi Đuroviću, Iliji Ristiću, Radislavki Račić i Nebojši Matijeviću, dok je Uroš Gutić dobio specijalno priznanje za postignute rezultate na međunarodnom takmičenju u 2023.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC