• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković može da igra do 55. godine! Hrabra prognoza Britanaca: Ne uključujte alarme, Novak je favorit gdje god da igra!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković neće skoro u penziju ako je suditi po riječima Lore Robson i Tima Henmana.

 Novak Đoković neće skoro u penziju Izvor: Martin KEEP / AFP / Profimedia

Novak Đoković neće skoro u penziju, igraće do 55. godine. Malo kroz šalu, malo kroz analizu dešavanja u tenisu Lora Robson i Tim Henman dali su svoje prognoze za najboljeg igrača planete. Oboje su uvjereni da nema razloga za brigu i da će stvari doći na svoje kada je sezona srpskog asa u pitanju.

Navikao je Nole mnoge da godinu započinje sa titulom na Australijan openu, ali je ovog puta zaustavljen u polufinalu od Janika Sinera, kasnijeg šampiona.

"Znate kako, kada ljestvicu postavite tako visoko, onda postoji samo jedan put poslije toga. Sam je priznao poslije polufinala u Melburnu da mu je to bio jedan od najgorih mečeva na slemovima. Ali kada osvojite taj turnir 10 puta, pričate o 100 mečeva, tako da je u ljudskoj prirodi da u jednom momentu dođe slabiji meč, nema potrebe za uključivanjem alarma. Za mene je on favorit na svakom turniru na kom bude igrao", rekao je Henman za britanski "Ekspres".

Slično mišljenje ima i ona, uz hrabre prognoze. "Za mene taj poraz od Sinera nije katastrofa, kao ni poraz od De Minora na početku godine, ne bih tome pridavala veliki značaj. Još uvijek je najbolji na svijetu, osvaja skoro sve. Jednostavno, mlađi igrači se probijaju, imaju sve više samopouzdanja i vjeruju da mogu da ga izazovu u mečevima na tri dobijena seta, što možda ranije nije bio slučaj. On ima 36 godina, kreće se fantastično i zaista nisam zabrinuta. Osjećam da je on jedan od onih sportista koji bi mogao da igra do 55. godine", nasmijala se Lora.

Srpski teniser igraće na turnir u Indijan Velsu i to će mu biti prvo takmičenje još od Melburna. "Rekla bih da mu je bio potreban odmor poslije Australije, da se malo regeneriše i spremi za Indijan Vels i Majami. On je najbolji igrač svih vremena na tvrdoj podlozi i na tim turnirima mu obično dobro ide", zaključila je Robsonova.

(MONDO - N.S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC