• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav blam u hrvatskoj "Potjeri"! Mreže bruje zbog pitanja o Đokoviću, reagovao i Novak! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ozbiljan kiks u "Potjeri" zbog kog je reagovao i Novak Đoković.

 Takmičari u "Potjeri" zamijenili Đokovića i Ljubičića Izvor: Instagram/jelenadjokovicndf/printscreen

U hrvatskom izdanju kviza "Potera" pojavilo se pitanje o Novaku Đokoviću koje nisu znali ni takmičari, a ni tragač. Prvobitno, tragač je upitan da odgovori za koga se tenisera Jelena Ristić udala 2014. godine, zbog čega je samo "iskolačio oči". Iako je u pitanju tragač koji je riznica znanja, nije mogao da se sjeti da je u pitanju Novak Đoković.

Potom su i dvojica takmičara dobila šansu da "vrate" tragača, pokušavali su da se sjete o kome se radi, ali na kraju su ustanovili da to mora biti "neki njihov". Ispalili su odgovor da je u pitanju Ivan Ljubičić, što naravno nije bilo tačno, a ovo je bilo simpatično i samom hrvatskom teniseru koji je snimak podijelio na svom Instagramu. Kako ga prati i Đoković, nije dugo trebalo da vidi da mu je Ljubičić "ukrao" ženu.

"Auuuuu! Pa kako to nisu znali!?!?!?!?", napisao je Nole kao komentar na snimak koji ga je pošteno nasmijao, a vjerujemo da je i Jeleni bilo simpatično što u Hrvatskoj njeno djevojačko prezime nije poznato. Pogledajte trenutak iz kviza:

Podsjetimo, Novak i Jelena se znaju još iz srednje škole, dugo su se zabavljali i odlučili su da se vjenčaju 2014. godine na ostrvu Sveti Stefan. U međuvremenu su dobili dvoje djece - Stefana i Taru. Što se tiče Đokovića koji trenutno odmara, ovih dana ako je gledao televiziju pored ovog "kiksa" u kvizu mogao je da čuje i šta je Rafael Nadal govorio o njemu. Za razliku od nekih prošlih puta, ovoga puta samo najlepše reči je imao za Srbina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC