• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak slavio na omiljenoj destinaciji: Alkaraz i Medvedev ga jure, a on se opušta u komšiliku!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković vrijeme između turnira provodi u Crnoj Gori, koja mu je od ranije omiljena destinacija.

 Novak Đoković odmara se u Crnoj Gori Izvor: restoranimanjeknjaz/instagram

Novak Đoković je ovog ponedjeljka dočekao 412. sedmicu na vrhu ATP liste, a sada znamo gdje je proslavio ovo dostignuće. Ponovo je otišao u Crnu Goru, koja se čini kao njegova omiljena destinacija za odmor između turnira. Poslije napora na Australijan openu na kome je stigao do polufinala on se odlučio na odmor do početka turnira u Indijanan Velsu. 

Otišao je nadomak Podgorice, u jedan restoran koji se nalazi malo izvan grada, na putu ka Nikšiću. Tu se slikao sa osobljem lokala, a uz sliku sa najvećim ikada restoran je na svom instagram profilu istakao koliko su oduševljeni ovom posjetom.

"Izuzetna privilegija je bila ugostiti jednog od najvećih sportista ikada!", piše u objavi ovog ugostiteljskog objekta ispod slike sa prvim igračem na ATP listi. On je upravo u ponedjeljak kada je počeo novu nedjelju na vrhu svjetskog tenisa svratio do ove lokacije. 

Ne znamo gdje je dalje otišao Novak, a teško je i pogoditi. Znao je da se opušta na crnogorskom primorju, a za obalu Jadrana vezan je i jedan od najbitnijih momenata u njegovom životu pošto se oženio na Svetom Stefanu, a takođe je i djecu krstio pod Ostrogom. Umio je da svrati i do Žabljaka kako bi uživao u Durmitoru i planinskom okruženju. 

Što se tenisa tiče, neće skoro pasti sa vrha ATP liste. Na Indijan Velsu zbog raznih zabrana vezanih za virus korona i vakcinaciju nije mogao da igra od 2019. godine i ne brani nikakve bodove, dok Karlos Alkaraz i Danil Medvedev koji ga jure ne mogu da ga sustignu do kraja marta. Od septembra je na prvom mjestu i ovo mu je 23. nedjelja zaredom na vrhu, a ovo mu je deseti put u karijeri da se domogao prvog mjesta. 

(MONDO, N.L.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC