• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zamalo čudo Metaloplastike u Evropi, sve su prosuli na kraju

Malo je falilo da Srbija sanja novi rukometni trofej, ali za sada ništa od toga. Metaloplastika je ispala iz EHF kupa, iako je tim Vladana Matića imao veliko vođstvo u jednom momentu.

 Metaloplastika ispala iz EHF Evropskog kupa Izvor: MN PRESS

Srbija je ostala samo sa jednim predstavnikom u Evropi ove sezone. Sjajno je odigrala Metaloplastika jedan dio meča sa Valurom, povela sa pet golova razlike, ali je na kraju poražena 28:30 (16:12) na svom terenu pred prepunom halom "Zorka". Nakon poraza 27:26 na Islandu četa Vladana Matića je završila takmičenje u EHF kupu.

Uz nekoliko odbrana ponovo sjajnog Darka Arsića, nekoliko grešaka rivala i sa dvije odlične kontre uspjela je Metaloplastika da se odlijepi na 15:10, a kada je Valur smanjio na 15:12 uspio je iskusni Arsić da skine zicer rivalima i Metaloplastika je na odmor otišla sa četiri gola razlike.

Neefikasno je počeo drugi dio igre i vidjeli smo da domaći tim drži prednost, ponovo je golman domaćina sa nekoliko odbrana anulirao napadačku neefikasnost svojih saigrača, ali je u 46. minutu došlo do izjednačenja 19:19 i tu je srpski tim mentalno pao.

Definitivno je sve otišlo iz ruku Metaloplastike u 54. minutu kada je pivotu Šapčana lopta ispala iz ruke na crti, a u kontri je Milan Jovanović napravio jako nepotreban faul za dva minuta. Poveo je gostujući tim i na kraju Islanđani idu dalje. 

Na kraju je Vojislav Brajović imao sedam golova, Domagoj Alilović četiri kao i Uroš Pavlović, a po tri su postigli Uroš Simić i Milan Jovanović. Sa druge strane Pordarson je dao čak deset pogodaka, a Oskarson sedam i to je bilo dovoljno za prolazak dalje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC