• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rus napravio haos - izbacili ga u posljednjem gemu meča: Poslije drame vikao na sudiju, pa rekao da arbitri lažu (VIDEO)

Nakon što je optužen da je na ruskom vrijeđao sudiju nervozni Rubljov je istakao da uopšte nije govorio na tom jeziku.

 Rubljov diskavilifikovan sa turnira u Dubaiju Izvor: Twitter/BastienFachan

Nevjerovatna scena u polufinalu turnira u Dubaiju. Igrali su Andrej Rubljov i Aleksandar Bublik i temperamentni Rus je diskvalifikovan pred posljednji gem meča! Kada je Biblik imao meč loptu na svoj servis poslije velike borbe Rubljov je diskvalifikovan i Kazahstanac je prošao u finale. Ali, šta se desilo? 

Rubljov je dobio prvi set 7:6, a u drugom je izgubio 7:6 u taj-brejku. Nakon toga smo vidjeli po jedan brejk sa obje strane, a pri rezultatu 5:5 u 11. gemu kada je Bublik trebalo da ima gem loptu, ali je meč prekinut. Iznerviran odlukom linijskog sudije Rubljov mu se unio u lice i vikao. 

Kako je sudija govorio ruski on je glavnom sudiji rekao da ga je Rubljov uvrijedio, dok je Rubljov kasnije istakao da nije ni govorio na ruskom već na engleskom i da nije psovao, ali sudija je imao glavnu riječ i na kraju je izbacio Rubljova i dodijelio pobjedu. Bublik je tako prošao u finale u kome će se sastati sa boljim iz duela Danila Medvedeva i Uga Umbera.

Osim u Dohi trenutno se igraju turniri u Akapulku i Santjagu, a u Akapulku je Miomir Kecmanović doživio poraz od Džeka Drejpera 67:2, 6:2 dok je Stefanosa Cicipasa savladao Aleks De Minor 1.6, 6:3, 6:3. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC