• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefan Đoković dobija najvećeg teniskog rivala! Još nema godinu i po, ali Rafael Nadal udara lopticu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sin legendarnog Španca Rafaela Nadala već krenuo očevim stopama.

 Sin Rafaela nadala igra tenis Izvor: Twitter/WeAreTennis/printscreen

Špansjki teniser Rafael Nadal i Karlos Alkaraz odigrali su egzibiciju dok se pripremaju za turnir u Indijan Velsu, a pored toga što su u SAD napravili spektakl i oduševili navijače, dio slave su morali da prepuste i jednom dječaku. Sin Rafaela Nadala, koji se zove isto kao otac, ima godinu i po dana i već barata teniskim reketom!

Na snimku koji je nastao u Americi vidi se kako nasljednik sportske dinastije Nadal sa malenim teniskim reketom nevješto udarac lopticu, ali njegovi pokreti daleko su kompleksniji od onih koje inače izvode djeca njegovog uzrasta. Podsjećamo, Rafael Nadal i njegova izabranica dobili su prvo dijete početkom oktobra 2022. godine, što znači da mladi gospodin ima tek nešto manje od godinu i po dana!

Pogledajte koliko je umješan:

Znamo da djeca Rodžera Federera, jer su daleko starija od "rivala" već uveliko treniraju, Stefan Đoković je često na teniskim terenima pa čak i turnirima za dječake svog uzrasta, a očigledno će ka teniskoj karijeri i Rafael Nadal Junior. Ukoliko požuri sa učenjem i kao mlad teniser pokaže veliki talenat, mogao bi da bude najveći rival Stefanu, baš kao što su to u prethodne dvije decenije njihovi očevi.

Novak Đoković i Rafael Nadal odigrali su čak 59 međusobnih mečeva i to je najviše u istoriji tenisa. Najbolji srpski sportista svih vremena ima bolji skor (30:29), a njihovo rivalstvo traje još od 2006. godine kada su se sastali na Rolan Garosu. U međuvremenu su odigrali brojne legendarne mečeve, velika finala, susrete koji odlučuju o trofejima ili prvom mjestu na ATP listi. U gotovo svim od tih kategorija Novak Đoković je bolji od španskog asa.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC