• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal najavio iznenađujuću odluku: "Razmatram to u ovom trenutku"

Rafael Nadal najavio je mogućnost povlačenja sa turnira u Inijan Velsu.

 Nadal o povlačenju sa Indijan Velsa Izvor: Chris Unger / Getty images / Profimedia

Rafael Nadal najavio je mogućnost povlačenja sa turnira u Indijan Velsu. Žrijeb za Masters turnir u Americi na programu je danas, a na njemu se možda neće naći ime španskog asa. To je otkrio u izjavi poslije egzibicionog meča sa Karlosom Alkarazom u Las Vegasu. Iako je tamo pokazao zavidan nivo tenisa, postoji šansa da neće biti dio predstojećeg turnira.

"U ovom momentu razmatram učešće u Indijan Velsu. Volio bih da igram u Monte Karlu", izjavio je Rafa. Nije tajna da tvrda podloga nije nešto što mu u ovom momentu odgovara, posebno poslije teške povrede, opravka i rehabilitacije. Zvaničnu odluku još uvijek nije donio i u ovom trenutku je i dalje na spisku učesnika. Međutim, nije isključeno da će ipak napraviti dužu pauzu da se spremi za sezonu turnira na šljaci, podlozi koju najviše voli.

Na spomenutoj egzibiciji izgubio je od mlađeg sunarodnika posle velike borbe.

"Veliki je izazov igrati protiv Karlosa, to je potpuno druga generacija. Mi u Španiji treba da budemo veoma srećni što imamo takvog igrača. Nevjerovatan je, ima samo 20 godina i već je osvojio dva grend slema i nekoliko važnih turnira. Dobra stvar je što se neću susresti još mnogo puta sa njim kao igrač. Kao navijač, uživaću dugo u njegovim mečevima", rekao je Nadal.

Rafa je u Ameriku stigao baš sa Novakom Đokovićem, zajedno su bili u avionu. Očekivali su mnogi da će gledati obojicu u Indijan Velsu. Ako se Španac ne povuče u posljednjem trenutku to će se i dogoditi...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC