• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Znam šta se desilo, Arina mi je sve rekla!" Poznata teniserka pričala o smrti Sabalenkinog dečka!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dečko Arine Sabalenke pronađen mrtav u Majamiju, a oglasila se i Paula Badosa.

 Paula Badosa o Arini Sabalenko Izvor: Instagram/paulabadosa/printscreen

Bjeloruska teniserka Arina Sabalenka donijela je odluku da nastupi na prestižnom turniru u Majamiju, iako su iz tog američkog grada stigle užasne vijesti - prvo o smrti njenog dugogodišnjeg dečka Konstantina Koltsova, zatim nepotvrđeni uzrok smrti, a na kraju i informacija da je nekadašnji hokejaš zapravio izvršio samoubistvo! Ipak, Arina se nije povukla sa turnira.

Ona će u drugom kolu Majamija igrati protiv svoje najbolje prijateljice, Paule Badose. Teniserka iz Španije eliminisala je Simonu Halep u prvoj rundi, a odmah nakon tog meča govorila je o narednom susretu i teškom trenutku u kojem se nalazi Sabalenka. Njih dvije su zajedno prošle kroz težak period koji je pogodio Arinu, nakon što joj se ubio dečko.

"Zaista ne znam šta da kažem", rekla je Badosa poslije pobjede nad Simonom Halep u prvom kolu i dodala: "Arina mi je najbolja prijateljica i znam kroz šta prolazi. Neće mi biti lako. Juče sam nekoliko puta razgovarala sa njom, znam cijelu situaciju, šta se dogodilo. Za mene je šokantno da znam šta je bilo, jer mi je ona najbolja drugarica i ne želim da pati toliko. Zaista je veoma teško."

Sabalenka je svojevremeno bila najbolja teniserka planete, dok je Badosa zauzimala drugu poziciju i njihov meč u drugom kolu Majamija trebalo je da bude derbi. Taj meč biće u sjenci strašnog događaja, a Arina Sabalenka je odlučila da na turniru nastupi u crnini.

"Zaista će biti neprijatno igrati protiv nje u ovakvom trenutku. Rekla sam već da ne želim da pričam o tome i zato i neću. Ona mi je najbolja prijateljica i to sam obećala. Tako će ostati. Žao mi je", ispričala je Paula i pomenula da će i njoj biti teško: "Biće to veliko psihološko iskušenje zbog svega što se desilo. Meni će biti teško i jer nemam mnogo samopouzdanja zato što sam imala dugu pauzu zbog povreda."

U dosadašnjem dijelu karijere Arina Sabalenka i Paula Badosa odigrale su četiri međusobna meča i rezultat je neriješen. Španska teniserka je pobijedila oba meča koja su odigrana tokom 2021. godine, dok je Bjeloruskinja uzvratila pobjedama na turniru u Štutgartu 2022. i 2023. godine.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Arina Sabalenka

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC