• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subotić briljirao na golu Borca, ali ističe ekipu: Poslije onih poraza nisam spavao, ovo je timska pobjeda!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Svako je imao svoju rolu, ovo je bila timska borba i timska pobjeda, kako u odbrani, tako i u napadu", istakao je golman Borca Slađan Subotić poslije pobjede nad Izviđačem i prolaska na fajnal-for Kupa BiH.

 Slađan Subotić poslije meča Borac Izviđač Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Banjalučki Borac nadoknadio je minus iz prvog duela (28:29) sa Izviđačem i pobjedom 30:26 izborio plasman na fajnal-for Kupa BIH.

Revanš četvrtfinala odigran je u dvorani Centar u Banjaluci, sa manje gledalaca, ali ispunjenom halom koja je pratila povratak crveno-plavih iz minusa i sjajno drugo poluvrijeme.

Jedan od najzaslužnijih za trijumf Borca bio je golman Slađan Subotić sa devet odbrana, ali poslije meča nije htio sebe da ističe, već ekipu.

"Svi smo imali svoju rolu, mali Momo je ušao i odbranio penal, ja sam imao svoj rolu da nas vratim, Nikša... Ovo je bila timska borba i timska pobjeda, kako u odbrani tako i u napadu. Škripalo je u nekim trenucima, ali onda su pojedinci preuzimali odgovornost na sebe i donijeli nam ovaj rezultat. Ovo je stvarno način da uspješno završimo sezonu", rekao je Subotić.

Borac je u srijedu uveče konačno prekinuo seriju od sedam poraza u duelima sa Izviđačem, koji su, kako priznaje Subotić, bili zaista bolni.

"Nije prijatno kada gubimo. Poslije ova dva poraza od njih ove sezone nisam spavao po dva, tri dana, bio sam bijesan na sebe, na sve... Danas je stvarno bio visok motiv da pobijedimo i prođemo danje. Miran san će biti večeras, ali imamo još dosta posla", poručio je golman Borca poslije utakmice u Banjaluci.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC