• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razbijeni Karlos Alkaraz napravio šou na konferenciji

Alkaraz izgubio od Dimitrova, pa pokazao da porazi ne utiču na dobro raspoloženje.

 Karlos Alkaraz napravio šou na konferenciji nakon poraza od Dimitrova Izvor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Španski teniser Karlos Alkaraz završio je takmičenje u Majamiju porazom od Grigora Dimitrova (6:2, 6:4), a nakon meča bio je potpuno svjestan da ga je Bugarin razbio na terenu. "Bratko" Novaka Đokovića odigrao je jedan od najboljih mečeva karijere i pokazao da i dalje ima šta da ponudi, a španski teniser imao je zanimljiv osvrt na meč.

Tokom konferencije za medije Karlos je priznao da zna dobro da prihvati poraz i da mu neuspjeh protiv iskusnijeg Dimitrova nije teško pao. Zapravo, uspio je da nasmije sve prisutne objašnjavajući kako se osjećao na terenu, a na njegov opis nasmijao se i Grigor Dimitrov kojem su novinari nešto kasnije prepričali šta se dogodilo na konferenciji.

"Učinio je da se osjećam kao da imam 13 godina. Znate, to je bilo ludo. Pričao sam sa svojim timom, rekao sam im da ne znam šta bi trebalo da radim. Ne znam njegove slabosti, ne znam ništa! Zbog toga sam frustriran. Ali znate, tenis je borba i ja sam napustio teren srećan zbog nivoa na kojem sam igrao", ispričao je uz osmijeh Karlos Alkaraz. Pogledajte njegovu konferenciju:

Grigor Dimitrov će u polufinalu igrati protiv Aleksandra Zvereva, dok će drugi par činiti Janik Siner i Danil Medvedev. Jasno je da se ni poslije Majamija neće promijeniti prvi teniser svijeta, odnosno da će Novak Đoković sa tog mjesta dočekati sezonu šljake. Tamo će biti teško da se odbrani od napada trojice mlađih tenisera. Ovako se Dimitrov smijao na konferenciji:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC