• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alkaraz spašavao živu glavu, pa nastavio da juri Novaka!

Autor Nikola Lalović

Karlos Alkaraz je morao da bježi sa terena, ali je onda počistio Aleksandra Zvereva.

 Karlos Alkaraz pobijedio Aleksandera Zvereva Izvor: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia

Poslije drame koja je prekinula sam početak duela Aleksandra Zvereva i Karlosa Alkaraza taj meč na Indijan Velsu je ipak odigran! Roj pčela napao je španskog tenisera, a onda su kamere uspjele da snime i cijelu košnicu ispod jednog zvučnika. Na kraju je jedan od zaposlenih uspio da "oduva" pčele sa jednom mašinom, a sa tenisom je moglo da se nastavi. 

A tu, za razliku od duela sa pčelama, Karlos Alkaraz nije imao problema On je rutinski savladao njemačkog tenisera 6:3, 6:1 i prošao u polufinale gdje ga čeka Janik Siner. Mladi Italijan u usponu je takođe rutinski dobio svoj meč protiv Jiržija Lehečke 6:3, 6:3 i nastavio je da skuplja ATP bodove u trci za prvo mesto sa Novakom Đokovićem. 

Vidjeli smo i jedno domaće iznenađenje pošto je poslije velike borbe Tomi Pol u tri seta bio bolji od nekada drugog reketa svijeta Kaspera Ruda 6:2, 1:6, 6:3, a u posljednjem meču dana Danil Medvedev je nakon velike borbe uspio da bude bolji od Holgera Runea 7:5, 6:4. Pogledajte kako je izgledao roj pčela na Indijan Velsu: 

Sada smo stigli do same završnice mastersa u Kaliforniji, a bar na papiru Danil Medvedev ima lakši posao od svojih rivala, On će igrati sa 17. reketom svijeta Holgerom Runeom, dok Siner i Alkaraz imaju međusobni duel. Ostaje da se vidi i kakva je situacija sa Novakom Đokovićem koji je u Indijan Velsu dobio samo jedan meč. 

Postoje najave da bi mogao i da preskoči takmičenje u Majamiju gdje je prijavljen, ali ništa od tih najava nije zvanično. Pogledajte i kako je roj pčela otjeran sa terena: 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC