• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoće li Đoković igrati u Majamiju? Ovakvu odluku mnogi nisu očekivali

Novak Đoković ispao je sa turnira u Indijan Velsu i sada se očekuje odluka u vezi učešća na Mastersu u Majamiju.

 Đoković neće igrati u Majamiju Izvor: JULIAN FINNEY / Getty images / Profimedia

Novak Đoković doživio je šokantan poraz u trećem kolu Indijan Velsa. Umjesto borbe za titulu izgubio je od malo poznatog italijanskog igrača Luke Nardija. Poslije svega što se dogodilo postavljalo se jedno pitanje - da li će igrati na Mastersu u Majamiju?

Turnir na Floridi igra se od 20. do 31. maja i prema pisanju "Sport kluba" na njemu se neća naći srpski teniser. On se nalazi na spisku učesnika, ali to ništa ne znači dok sam igrač to zvanično ne potvrdi. Iako to još nije učinio oficijalno, navodno je riješio da ipak ne bude na drugom Mastersu u Americi.

Ovakva odluka po malo je iznenadila mnoge. Prvenstveno zbog činjenice da pet godina nije igrao na ova dva turnira. Izgleda da ga tamo nećemo gledati ove godine...

Srpski igrač je šest puta osvajao turnir u Majamiju, poslednji put 2016. godine, a s obzirom na to da u ovoj godini još uvek nije osvojio nijedan pehar, očekivalo se da će probati to da prekine baš na tom turniru.

"Nisam navikao da nemam titulu u sezoni, uglavnom sam započinjao to u Australiji, Dubaiju ili na nekom turniru. To je dio tenisa, nekada pobijedite, nekada izgubite. Pretpostavljam da će trofej koji osvojim biti sjajan, posebno zbog prekida negativnog ciklusa koji imam na posljednjih nekoliko turnira gdje nisam baš bio blizu najboljeg nivoa", rekao je Novak poslije poraza u Indijan Velsu.

On se nalazi na spisku učesnika za turnir u Monte Karlu, kao i Rafa Nadal, izgleda da je ovakvu odluku donio kako bi imao više vremena za pripremu turnira na šljaci gdje su mu Rolan Garos i Olimpijske igre glavni cilj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC