• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak izgubio, pa se naljutio na protivnika: Neprijatan pozdrav na mreži, otkriveno šta mu je Srbin rekao

Novak Đoković zamjerio je Luki Nardiju zbog jednog poteza...

 Novak Đoković zamjerio Luki Nardi jednu stvar Izvor: Charles Baus / Zuma Press / Profimedia

Novak Đoković ispao je sa turnira u Indijan Velsu već u trećem kolu, izbacio ga je malo poznati italijanski teniser Luka Nardi (6:4, 3:6, 6:3). Nije bio srpski igrač ni blizu svog nivoa, previše je griješio, a koliko je bio nervozan svedoči i momenat kad se svađao sa sudijom u drugom setu.

Bilo je to u trećem gemu drugog seta kada je Luka vratio brejk. Novak je servirao, Nardi je mislio da je loptica bila u autu, kompjuter se nije oglasio, on je vratio udarac i onda zastao, Đoković je pogriješio, a njegov rival je dobio gem. Nije mu to oprostio, što se vidjelo i po neprijatnom pozdravu njih dvojice na mreži.

Zamjerio mu je srpski teniser na tom potezu. "To što si uradio bilo je pogrešno, ali si dobro uradio", jedan od korisnika Tvitera iz Italije preveo je njihovu konverzaciju i tvrdi da mu je Nole baš to rekao. Ni jedan ni drugi nisu otkrili detalje tog razgovora, mada je djelovalo da je Đoković bio ljut.

Po malo i čudna reakcija s obzirom na to da je dobio taj set i da je mogao u trećem da napravi potpuni preokret, ali je previše griješio. Što se tiče rasprave sa sudijom i tražio je da se sudi "hindrance" odnosno u slobodnom prevodu ometanje.

Tvrdio je srpski igrač da je zbog njegovog zaustavljanja i on bio zbunjen i da zato nije odigrao poen kako je želio. Sudija u stolici mu je ipak objasnio da je to njegovo pravo i da je samo stao, da nije podigao ruku niti signalizirao na bilo koji način da se poen prekida i da ne postoji osnova da mu se poništi poen.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Novak je odavno postao namćorast, što je i očekivano zbog stalnih pritisaka, ali ne mora se redovno brukati, treba da bude zapamćen kao legenda ovog, za mene, dosadnog sporta i srpski sportski velikan

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC