• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Novak Đoković ispao sa Indijan Velsa
 Novak Đoković ispao sa Indijan Velsa

POTPUNI ŠOK - ĐOKOVIĆ IZGUBIO OD 123. NA SVIJETU! Svađao se, griješio i ispao sa Indijan Velsa

Novak Đoković šokantno ispao u 3. kolu Indijan Velsa!

 Novak Đoković ispao sa Indijan Velsa Izvor: Mal Taam / Zuma Press / Profimedia

Novak Đoković ispao je sa Indijan Velsa u 3. kolu. Eliminisao ga je italijanski anonimus Luka Nardi u meču 3. kola, u tri seta (4:6, 6:3, 3:6), nakon što je Novak opet pokazao da je daleko od svog nivoa. Mučio se i u prošlom meču, ali je nakon 44 dana odmora od Australijan opena nekako uspio da u tri seta pobijedi Aleksandra Vukića (6:2, 5:7, 6:3).

U prvom nastupu na Indijan Velsu od 2019. godine Novak se pakuje i odlazi već prvog dana druge nedjelje, a uskoro će se znati i to da li će njegova sljedeća destinacija biti Majami, gdje Masters počinje sljedeće sedmice. Igrao tamo ili ne, dvije stvari su sigurne - da Novaku poslije mjesec dana pauze jesu potrebni mečevi i da je veoma daleko od svog nivoa.

Pročitajte kako je protekao meč Đoković - Nardi klikom na "Razvoj događaja"

Možda će vas zanimati

4:42

Luka Nardi ide na Tomija Pola... A, Novak?

Dok Italijan bude nastavio učešće na turniru svog života, Đoković će izvesno otići u Majami, na Masters koji će početi 19. marta i trajaće do 31. Ipak, zvanična potvrda Novakove selidbe u Floridu iz Kalifornije tek bi trebalo da stigne

Izvor: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia

4:38

Ovaj dečko je kačio Novakove postere na zidu!

4:37

4 I PO SATA NOVAKOVOG MUČENJA!

Toliko je proveo na terenu u duelima protiv Australijanca Aleksandra Vukića u 2. kolu i protiv Italijana Luke Nardija u 3. kolu. U prošlom meču je pobedio posle velike borbe 2:1, a u utorak rano ujutru po vremenu u Srbiji doživeo je jedan od najšokantnijih poraza u karijeri

4:31

Gotovo je, Novak je ispao sa turnira!

Izvor: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia

4:25

Novak je pred porazom...

Đoković u trećem setu gubi 2:5 i sada mu je potrebno pravo čudo da izbegne poraz

4:22

Ogroman problem za Đokovića - 2:4 u trećem setu

Mladi Italijan je ponovo brejknuo najboljeg na svetu i posle 40 minuta borbe samo u ovom setu nalazi se jako blizu pobede karijere!

4:09

Teška, teška borba u setu odluke, 2:2

Svako čuva svoj servis već pola sata trećeg seta i ne nazire se kako će se set dalje odvijati!

Izvor: Mal Taam / Zuma Press / Profimedia

4:03

Novak se baš muči i ove noći - 1:1 u trećem setu

Dok i ovaj meč ulazi u treći sat, Novak ne uspeva da nađe rešenje za svoje forhend-udarce... Dok Italijan uz veliko samopouzdanje trijumfuje u dugim razmenama, Đoković se prilagođava i ne dozvoljava mu da se rezultatski "odlepi".

3:43

Idemo u treći set, 6:3!

Posle 49 minuta velike borbe, Nole se probudio i uveo i ovaj meč u treći set. Po svemu sudeći, i protiv ovog autsajdera provešće na terenu više od dva sata.

3:40

Nardi ništa ne poklanja Novaku - 5:3

I na 5:2 u drugom setu delovalo je da je stvar vremena kad će Đoković osvojiti set, ali je Italijan opet pokazao zube i smanjio na 5:3. Nole će morati da se dodatno pomuči da bi izjednačio u setovima.

3:27

Novak postavlja stvari na mesto - 4:2!

Đoković je osvojio svoj servis gem za vođstvo 3:2, a onda je u istom naletu još jednom oduzeo Nardiju servis, za 4:2. Sad je situacija mnogo, mnogo lakša za Srbina.

3:21

Novak je zbog ovoga pobesneo!

Pri Italijanovom brejku u drugom setu, Novak je pomislio da je protivnik predao poen, jer je zaista zastao. Međutim, i Luka je pomislio da je dupla servis greška, ali je uspeo da prebaci lopticu, a potom i da završi sigurno najuzbudljiviji gem na turniru

3:19

Gem duži od 10 minuta - Novak izgubio servis, 2:1!

Ne odvijaju se dobro stvari, definitivno! Izazivač iz Pezara spreman je i dalje za maratonsku borbu i za duge razmene, pa je u iscrpljujućem gemu iskoristio čak petu brejku loptu!

3:05

Novak odmah kreće snažno - 2:0 u drugom setu

Za razliku od prvog seta, Đoković u drugom odmah postavlja stvari na mesto i vodi 2:0

2:55

POTPUNI ŠOK, NOVAK JE IZGUBIO PRVI SET

Đoković je izgubio set od 123. tenisera sveta Luke Nardija, 4:6! Drugi put na turniru je izgubio set i moraće hitno da se podigne da bi nadigrao motivisanog tenisera iz Pezara, rođenog 2003. godine

Izvor: Mal Taam / Zuma Press / Profimedia

2:46

Nardi ne staje - na gem do osvajanja seta!

Nema treme, ni straha kod Italijana! Ponovo nije dao Novaku brejk-loptu i opet je odservirao gem koji je i osvojio. Ima prednost 5:3 i Novak je u veoma teškoj situaciji u ovom setu.

2:39

Novače, budi se!

Italijan je potvrdio brejk i poveo 4:2 tako što nije dao Noletu nijednu brejk loptu!

2:34

Brejk - ko se ovome nadao!?

Italijan je oduzeo Novaku servis u petom gemu prvog seta, vodi 3:2! Iskoristio je Luka Nardi svoju prvu brejk-loptu u meču

Izvor: Belga / ddp USA / Profimedia

2:23

Nema brejka, Novak dodaje gas

Đoković je odmah pokušao da oduzme servis Italijanu, ali pri rezultatu 40:40 nije izborio brejk loptu. U sledećem gemu, Novak je dopustio Luki jedan poen na svoj servis

2:14

Za početak, 1:0 za Novaka

U duelu protiv Italijana koji je držao njegove postere u sobi kao klinac, Novak je osvojio prvi gem, uz dva izgubljena poena.

2:10

Počelo je!

Novače, srećno!

1:49

Ko je Luka Nardi?

Luka Nardi trenutno je 123. teniser sveta i ušao je u glavni žreb Indijan Velsa kao "srećni gubitnik", a nakon odustajanja Argentinca Tomasa Martina Ečeverija. Tako se plasirao u 2. kolo, u kojem je napravio iznenađenje i pobedio Kineza Žižena Žanga

Izvor: Jasper Jacobs / Zuma Press / Profimedia

1:41

Novak već zna ko ga čeka

Ako ostvari trijumf ove noći, Novak će u sledećem kolu igrati protiv Amerikancija Tomija Pola, trenutno 17. tenisera sveta. On je preskočio prvo kolo poput Novaka, u drugom eliminisao zemljaka Aleksa Mikelsena 6:2, 6:2, a u 3. kolu je pobedio i bolje rangiranog Francuza, Uga Umbega, takođe u dva seta, 6:4, 6:4.

Izvor: Antoine Couvercelle / imago sportfotodienst / Profimedia

1:38

U prošlom kolu se dosta namučio

Pre dve noći, Novak je igrao protiv Australijanca Aleksandra Vukića i proveo je na terenu duže od dva sata i 10 minuta. Osvojio je prvi set dominantno, potom je drugi izgubio i bilo je napeto početkom treće, kada se teniser crnogorskog porekla samouvereno kretao i snažno udarao lopticu. Ipak, stvari su brzo došle na svoje.

Izvor: Fonet, Mark J. Terrill/AP

1:36

Dobro došli u tekstualni prenos

Dobra noć, Novak Đoković igra protiv Luke Nardija u 3. kolu Indijan Velsa, za plasman u osminu finala prestižnog turnira u Kaliforniji. Meč počinje u najgorem terminu za ljubitelje tenisa u Srbiji, od dva časa ujutru i možete ga pratiti u tekstualnom prenosu uz MONDO.

UKRATKO

  • Đoković - Nardi 4:6, 6:3, 3:6
  • Prvi poraz u karijeri od "laki luzera"
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije