• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema Đokovića, Lajović dominira: Dušan niže pobjede u Barseloni, sad čeka Rafinog "dželata"

Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale turnira u Barseloni.

 Dušan Lajović savladao Fokinu u Barseloni Izvor: Joma Garcia / Actionplus / Profimedia

Dušan Lajović niže pobjede na turniru u Barseloni, plasirao se u četvrtfinale turnira iz serije 500. Poslije tri seta srušio je domaćeg predstavnika Alehandra Davidoviča Fokinu - 7:6 (12:10), 3:6, 6:1. Fantastični rezultati za srpskog tenisera.

Naredni rival mogao bi da mu bude Rafin "dželat" Aleks De Minor. Australijanac igra protiv talentovanog francuskog tenisera Artura Filsa. Ako mu rival bude Aleks, biće to njihov četvrti meč, sva tri do sada dobio je De Minor. Ukoliko to bude Fils, biće to njihov treći duel, prvi je pripao Francuzu prošle godine u Hamburgu, a drugi je dobio Srbin ove godine u Buenos Ajresu.

Što se meča sa Fokinom tiče u prvom setu viđena je prava drama. Razmjenjivali su brejkove, četiri u prvih pet gemova. Onda je u osmom gemu Lajović napravio brejk, poveo sa 5:4, servirao i imao set loptu i izgubio je svoj servis. Set je otišao u taj-brejk gde je Španac vodio sa 6:4 i propustio je dvije set lopte. Lajović se vratio, propustio i on set loptu, pa je Fokina propustio još dvije (8:7, 9:8), onda je Dušan propustio još jednu, pa je konačno iskoristio onu u 22. poenu u taj-brejku.

Drugi set počeo je brejkom Španca, Lajović se vratio i izjednačio, ali je pretrpio brejk u osmom gemu poslije čega je uslijedilo izjedančenje u setovima. U trećem setu je Dušan odmah napravio brejk, pa je ključni bio peti gem u kom je spasao čak četiri brejk lopte i potom konačno stavio tačku na meč.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC