• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatskog boksera napali u Beogradu?! "Vjerovatno neki huligani ili narkomani", povrijedio je nogu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hrvatski bokser tvrdi da je napadnut u Beogradu u parku.

 Hrvatski borac Nikica Radonić napadnut u Beogradu Izvor: Youtube/ WAKO Kickboxing/Screenshot

Hrvatski borac Nikica Radonić navodno je napadnut u ponedjeljak uveče u Beogradu, prenosi "Večernji list". U pitanju je svjetski i evropski prvak u kik-boksu ("ful" kontakt do 86 kilograma) koji je u Beogradu zbog Evropskog prvenstva u boksu, a tvrdi da su ga napali huligani.

"Izašao sam iz hotela u kojem smo bili smješteni da malo potrčim i vježbam u jednom parku, ali s leđa mi je prišao tip govoreći: "Da vidim kako ti to radiš", dok su me dvojica njegovih pomagača opkolila. Nisam bio sto odsto siguran ima li jedan od njih nož. Pa sam se izmaknuo i prošao pokraj ovog, no dok sam se kretao izvrnuo sam nogu... Nisam pretrpio ni jedan udarac, ali sam 'srušio' nogu i završio na hitnoj pomoći. Poslije sam proveo dobar dio dana u policiji", rekao je Radonić za "Slobodnu Dalmaciju" i poručio je da mu je "natekla noga i da ne može da se osloni na nju".

Radonić je inače prošao u četvrtfinale Evropskog prvenstva pobijedivši Patrika Boruckog, a sumnja da će moći u ring jer je borba ubrzo. "To su vjerovatno bili neki huligani i narkomani koji se okupljaju u tom parku, kako su mi poslije rekli u policiji", naglasio je on.

Na Evropskom prvenstvu u boksu srpskoj prestonici će do 28. aprila učestvovati 337 takmičara, 216 u muškoj i 121 u ženskoj konkurenciji, iz 32 zemlje. Na šampionatu učestvuju bokseri i bokserke iz Albanije, Jermenije, Austrije, Azerbejdžana, Bjelorusije, Belgije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Kipra, Estonije, Francuske, Gruzije, Grčke, Mađarske, Irske, Izraela, Italije, Litvanije, Malte, Moldavije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Poljske, Rumunije, Rusije, Škotske, Slovačke, Slovenije, Španije, Švajcarske i Srbije.

(Večernji list/MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC