• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa Novakovih rivala! Siner povrijeđen pred najbitnije turnire u sezoni!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji igrač ove sezone Janik Siner neće igrati pred svojim navijačima.

 Janik Siner povrijeđen Izvor: Irina R Hipolito/AFP7/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković vraća se na ATP turnira i u Rimu će se pripremati za učešće na Rolan Garosu, a u glavnom gradu Italije neće biti njegovih najvećih rivala. Nakon što se Karlos Alkaraz povukao sa turnira, istu odluku donio je i Janik Siner, vjerovatno najbolji igrač na planeti u ovoj godini!

Talentovani italijanski teniser neće moći da se predstavi domaćoj publici zbog povrede koju je nedavno zaradio u Madridu i zbog koje je morao da se povuče sa turnira u glavnom gradu Italije. Siner je organizatorima u Madridu saopštio da neće moći da igra četvrtfinale protiv Feliksa Ože-Aljasima zbog povrede kuka, a sada se ispostavilo da na turniru u svojoj zemlji neće moći ni da započne takmičenje.

Izostanak projektovanog drugog nosioca i trenutno drugoplasiranog igrača na ATP listi napraviće promjene i u samom žrijebu za Rim. To znači da će Novaku Đokoviću najveća konkurencija za titulu biti ruski teniseri Danil Medvedev i Andrej Rubljov, Nijemac Saša Zverev, Grk Stefanos Cicipas i Norvežanin Kasper Rud.

Niko od njih u Rimu neće moći da ugrozi prvo mjesto na ATP listi koje i dalje pripada Novaku Đokoviću, pa je jasno da će srpski teniser ostati na čelu karavana i u narednih nekoliko nedjelja, najmanje do završetka Rolan Garosa na kojem brani titulu iz prethodne sezone. Ujedno, izostanak dvojice najvećih konkurenata Đoković bi mogao da iskoristi za osvajanje titule i skidanje tereta sa leđa, jer bi mu to bio prvi pehar u sezoni - a nije se često dešavalo da dočeka maj bez trofeja u rukama.

(MONDO - D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC