• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vozač Formule 1 krije djevojku jer je "ukrao" fudbalerima!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Svi su čestitali Landu Norisu osim njegove djevojke koja se nije oglašavala i koja vezu sa njim "krije".

 djevojka landa norisa prevarila fudbalera zoaa feliksa Izvor: Instagram/f1wagsanddrivers/Screenshot

Britanski vozač Lando Noris (24) ostvario je prvu pobjedu u Formuli 1 tako što je za vikend bio najbrži na Velikoj nagradi Majamija. Noris je u svojoj sedmoj sezoni u Formuli 1 (jednu godinu doduše bio je test-vozač) konačno uspio da "probije" barijeru koja mu je već pravila psihološki problem, a sve zahvaljujući fantastičnoj vožnji i dobroj strategiji Meklarena zbog koje je uspio da bude brži i od Maksa Ferstapena. Doduše, nije odmoglo i malo sreće...

Noris je poslije velike pobjede plakao od sreće, čestitali su mu redom sve kolege, a ono što su se mnogi pitali je - gdje mu je ljepša polovina? Nje nije bilo "na gridu", nismo je vidjeli na fotografijama posle velikog slavlja, dok se ni jutro kasnije nije oglasila čak ni na Instagramu da čestita Norisu.

Njegova djevojka je inače portugalska manekenka Margarida Korseiro (21), ali se njih dvoje inače rijetko zajedno pojavljuju u javnosti. Štaviše, nisu ni javno govorili o svom odnosu, osim što su nedavno zajedno gledali masters u Monte Karlu, gdje inače Lando Noris često odsijeda kada nije u svom rodnom Bristolu. Zašto je to tako? Za sada postoje samo spekulacije zašto Noris izbjegava da o svojoj partnerki govori, a i ona o njemu.

Ljepotica "bježI" od medija od 2022. godine kada se našla u centru skandala pošto se spekulisalo da je prevarila tadašnjeg dečka, fudbalera Žoaa Feliksa. Skupocjeni fudbaler iz Portugala, tada član Atletiko Madrida, ostao je bez teksta kada se na mrežama pojavio snimak na kome je Margarida "uhvaćena" sa Pedrom Porom, tadašnjim fudbalerom Sportinga iz Lisabona, danas Totenhema. Nikada nije potvrđeno da je to bila ona, ali brzi raskid sa Feliksom, i potom kratkotrajna veza sa Porom, govore da to nije bila "podvala". Pogledajte kako izgleda ljepotica Landa Norisa:

Inače, Lando Noris je iz bogate porodice i pored britanskog, posjeduje i belgijski pasoš. Kao dijete je uživao u trkama konja, a potom se "okrenuo" automobilima i još kao dijete je obećavao. U Formuli 1 debitovao je sa samo 18 godina i od tada gledamo njegov meteorski uspon.

Ne tako davno potpisao je četvorogodišnji ugovor vredan 90 miliona evra u Meklarenu, a pored toga ima još nekoliko ugovora sa sponzorima i ne čudi što je u međuvremenu kupio skupocjenu vilu od 25 miliona evra.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

05:30
FORMULA 1 SPEKTAKL U BEOGRADU ZA SAMO 4 DANA: Šampionski bolid stigao u Srbiju!
Izvor: Promo
Izvor: Promo

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC