• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan doveo reprezentativca Makedonije, crno-bijeli ciljaju titulu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan bi poslije mnogo godina naredne sezone mogao da se ozbiljno nadmeće za titulu!

 Bojan Madzovski prvo pojacanje Partizana Izvor: MN PRESS

Partizan je krenuo ozbiljno u planove za narednu sezonu! Kako javljaju mediji iz Makedonije crno-bijeli će uskoro ozvaničiti prvo pojačanje za sljedeću godinu, a to je 30-godišnji reprezentativac Makedonije Bojan Madžovski! On je prema navodima Makedonaca za vikend bio u Beogradu i potpisao je ugovor sa crno-bijelima. 

Ekipa trenera Đorđa Ćirkovića uspjela je ove sezone da prekine post dug 11 godina i da osvoji trofej pošto su u finalu kupa pobijedili Vojvodinu. Sada su se pojačali na lijevom krilu gdje će osim Madžovskog i sljedeće godine biti iskusni Mladen Šotić. 

Madžovski koji je u karijeri igrao za Metalurg, Pelister i Lovćen dolazi kao slobodan igrač, a trener Ćirković ga poznaje iz vremena kada su sarađivali u Bitolju. Navodno je Madžovskog impresionirao projekat Partizana i plan da se naredne godine "potuku" sa Vojvdoinom i Metaloplastikom za titulu.

Izvor: Milan Kapusta / TASR / Profimedia

Nije ovo kraj želja za narednu sezonu. Pominje se mogući povratak u srpski rukomet nekadašnjeg reprezentativca Nikole Crnoglavca, a navodno je zavšen i transfer jednog od najboljih desnih krila Super rukometne lige Marka Vasića iz Vranja. Pivot Nemanja Ratković iz Vojvodine je još jedna želja, a navodno crno-bijeli žele i Milana Jovanovića iz Metaloplastike, kao i srednjeg beka Slovenj Gradeca Mihu Kotara.

Ova pojačanja treba samo da nadograde dobru osnovu tima koji je igrao ove godine, pošto će samo Uroš Kojadinović napustiti klub. Kapiten Nikola Zečević, kao i pivot Ivan Mićić, iskusni Mihajlo Šotić na krilu i povratnik Ivan Obradović na beku treba da ostanu i naredne sezone na Banjici. 

(MONDO, N.L.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC