• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloša (33) svi zaboravili, a oborio svjetski rekord u tenisu: Uzeo reket u ruke i ostavio stadion bez teksta

Miloš Raonić odigao je impresivan meč u Kvinsu.

 Miloš Raonić postavio svjetski rekord po broju asova Izvor: ANDY RAIN/EPA

Kanadski teniser Miloš Raonić (33) podsjetio je na turniru u Kvinsu cijeli svijet na sebe i na svoje najjače oružje - razarajući servis. Rođeni Podgoričanin visok 196 centimetra oborio je rekord jer je odservirao čak 47 asova u pobjedi protiv domaćeg tenisera Kameruna Norija 2:1 u setovima. Još nije odigran meč na tri seta u kojem je viđeno toliko asova.

"Ne možete mnogo toga da uradite kada on tako precizno udara. Nemoguće je", rekao je Nori o Raoniću, nekada trećem teniseru svijeta koji je 2016. igrao protiv Endija Mareja svoj meč karijere, finale Vimbldona.

Nažalost, Kanađanin prethodnih godina nije igrao u kontinutitetu zbog velikih problema sa povredama. Sada je opet tu i pokušava da se vrati koristeći ono što najbolje zna. "Servis je veliki dio moje karijere i da ga nisam imao ona bi izgledala drugačije", kazao je Raonić, trenutno 186. teniser svijeta, koji je odigrao samo devet mečeva ove sezone.

Raonić je početkom ove sezone izgubio u prvom kolu Australijan opena protiv Aleksa De Minora, potom je "odjavio" Dejvis kup reprezentaciju Kanade za meč četvrtfinala protiv Južne Koreje u februaru, a sezonu na travi je očigledno dočekao spreman, što je dokazao i oborivši svjetski rekord. Dosadašnji je držao Ivo Karlović sa 45 asova u jednom meču koji je odigrao 2015. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC