• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na Vimbldonu zbog Novaka: Englezi "odlijepili" za Đokovićem, nisu mu dali da ode!

Autor Dragan Šutvić

Novak je morao jako dugo da ostane sa navijačima, jer su ga bukvalno okružili i nisu mu dali mira dok svima nije učinio!

 Novak Đoković dijeli autograme na Vimbldonu Izvor: Tiktok/frani2312

Novak Đoković je stigao na Vimbldon i odmah je glavna zvijezda! Srpski teniser je prvo trenirao sa Janikom Sinerom, zatim je odigrao egzibicioni meč sa Danilom Medvedevom i pobijedio ga, a nakon svega imao je vremena da se druži sa brojnim navijačima koji su jedva dočekali da se najbolji teniser ikada pojavi u Londonu. Zbog njegovih godina i spekulacija da bi ovo mogao da mu bude posljednji Vimbldon pogotovo su ga navijači opsjedali.

Nakon što su mu upravo neoprezni navijači na mastersu u Rimu napravili problem kada je dobio bocu za vodu u glavu mnogi drugi teniseri bi se klonili navijača, ali on je dugo, dugo sa velikim strpljenjem stajao, ćaskao sa navijačima i potpisivao im se na loptice, u sveske i na majice. 

Vikali su navijači "Volimo te Novače", a kada je čuo da ga zovu sa druge strane kompleksa da im potpiše suvenire samo je strpljovo rekao: "Sačekajte momenat". Pogledajte kako je Novak potpisivao suvenire navijačima u Londonu: 

Prvi rival Novaku na Vimbldonu će biti Vit Kopriva koji je stigao iz kvalifikacija, a u drugom kolu može da se sastane sa Špancem Alehandrom Moro Kanjasom iz Džejkobom Firnlijem iz Velike Britanije. U projektovanom trećem kolu mogući rivali su Tomas Martin Ečeveri ili Aleksej Popirin, a u četvrtom kolu može da igra sa Holgerom Runeom, Karenom Hačanovom, Tijago Sejbot Vilbom ili Kristoferom Jubenksom. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC