• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Primijetila sam veliku promjenu kod Đokovića!" Amerikanka se javila: Čim su Rodžer i Rafa nestali, on je to uradio

Autor Dragan Šutvić

Čuvena američka teniserka Kris Evert otkrila je i šta je sve primijetila kod Novaka od kada su Rafa i Rodžer ispali iz prvog plana...

 Kris Evert o Novaku Đokoviću Izvor: NEIL HALL/EPA

Novak Đoković izlazi na teren Vimbldona ovog utorka protiv Vita Koprive (Češka) i biće to njegov prvi meč na londonskoj travi ove sezone. Uoči tog meča objavljen je jedan zanimljiv tekst pun interesantnih isječaka iz knjige Marka Hodžkinsona koja nosi naziv "Potraga za Novakom" i biće objavljena 4. jula.

O detaljima iz života srpskog asa pričali su mnogi, a čuvena američka teniserka Kris Evert jednu stvar stavila je u prvi plan, to je primijetila. "Najveća promjena koju sam vidjela kod Novaka dogodila se kada su Rodžer i Rafa bili van te glavne slike. Tada je postao još opušteniji i slobodniji da pokaže ko je i šta želi. Novak je lider sada i ovo je njegova scena", jasna je Evert.

Tod Martin koji je nekada sarađivao sa Novakom spomenuo je nešto što je njemu zapalo za oko.

"Mladi Novak je morao na neki način da se usudi da pokaže svoju veličinu. Pitao se na koji način može to da iskaže, da li da to učini, da li je dovoljno hrabar. Imao je motivacione govore koji bi bili nešto u stilu 'Vrijeme je da idem na liniju i da rizikujem neuspjeh, da budem hrabar, da testiram svoj potencijal i uradim sve što mogu da budem sjajan'".

Bivši srpski teniser Dušan Vemić, koji sada vodi FED Kup reprezentaciju Srbije, ubijeđen je da Nole može da bude uspješan i u drugim sferama ako to odluči. Uvjeren je da će Novak da nastavi da bude "izučava život" i kada završi karijeru.

"Ako Đoković uđe u petu deceniju i odluči da na primjer hoće da postane džez muzičar, budite sigurni da će uraditi sve da nauči da svira saksofon na naviši način. Uvijek želi da raste i da bude što bolji i kao čovjek", zaključio je Vemić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC