• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Endi Marej odustao od nastupa na Vimbldonu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Endi Marej nije mogao da stisne zube, bol je bio preveliki.

 Endi Marej se povukao sa Vimbldona mozda zavrsio karijeru Izvor: EPA-EFE/ANDY RAIn

Na kraju drame Endi Marej neće igrati na Vimbldonu! On je pred sam turnir rekao da nije siguran da li će se oporaviti na vrijeme da zaigra na najpoznatijem grend slemu, a iako je zakazao trening za 11 časova ovog utorka povukao se neposredno pred zakazani meč sa Čehom Tomašem Mahačom! On je posljednji meč odigrao u drugom kolu Kivnsa prošlog mjeseca kada je morao da se povuče zbog bola u leđima, a kada mu je otkrivena cista na kičmi hitno je otišao na operaciju.

Izgleda da je ipak na posljednjem treningu osjetio da ne može da se nosi sa povredom i povukao se, a to mu je možda i posljednja šansa da zaigra na turniru koji je dva puta osvajao 2013. i 2016. godine. 

"Sve diskusije i razgovori koje sam imao sa mojim timom govore da neću igrati nakon ljeta. Naravno razgovorao sam sa porodicom i rezervisali smo porodični odmor nakon Olimpijskih igara. Ne planiram da idem u Njujork, ali takođe ne želim da se ispostavi da sam posljednji put igrao tenis na Kvinsu. Ipak znam da ima bitnijih stvari od toga kako sam odigrao posljedni meč u karijeri. Ipak pošto znam šta sam uložio u ovaj sport u godinama iza, bar bih želio da odigram pravi meč gdje sam kompetitivan, što se nije desilo na Kvinsu. Tako da ako se ne oporavim za Vimbldon, a oporavim se za Olimpijske igre to će biti to", rekao je nedavno Marej i najavio da planira da se penzioniše nakon Olimpijskih igara u Francuskoj. Ipak, to planira samo u slučaju da se oprosti na Olimpijskim igrama. Ako zbog ciste na leđima ne uspije da zaigra u Parizu to bi moglo da mu produži karijeru!

Izvor: EPA-EFE/ANDY RAIn

"Rekao bih da je vjerovatnije da neću igrati u singlu, ali takođe j***no sam u rehabilitaciji 24/7 kako bih dao sebi šansu da opet igram ovdje. Očigledno da je prošla nedjelja bila jako teška i mnogo toga se desilo sa mojim planovima da završim karijeru na Olimpijskim igrama. Ako ne postoji šansa da igram Vimbldom, što sam mislio da je slučaj prije nedjelju dana kada sam se konsultovao sa timom i kada su mi rekli da moram da se oporavljam šest do 12 nedjelja, ne bih sjedio ovdje i čekao do posljednjem momenta da se povučem iz žrijeba. Radim sve što mogu da bih igrao. Treniram na terenu, radim rehabilitacije i pokušavam da ubrzam proces kako bi sebi dao šansu da igram. Nije sigurno da li ću stoprocentno biti spreman da igram ili ću biti spreman nula odsto. Takva je situacija", rekao je on i tako najavio da bi ipak mogao da se pojavi u dublu. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC