• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki skandal na Bi-Bi-Siju zbog Novaka!

Autor Dragan Šutvić

Veliku grešku napravio je britanski Javni servis Bi-Bi-Si koji je "zaboravio" da pusti meč Novaka Đokovića.

 BBC zaboravio na meč Novaka Đokovića Izvor: YouTube/Wimbledon/Printscreen

Novak Đoković plasirao se u treće kolo Vimbldona pošto je poslije malih problema pobijedio ljubimca domaće publike, malo poznatog Britanca Džejkoba Firnlija (3:1). Djelovalo je poslije prva dva seta da će Đoković lako izaći na kraj sa Firnlijem, ali je Britanac kako je vrijeme odmicalo samo "dodavao gas", tako da je uspio da dobije set i natjera najboljeg svih vremena da igra još, pa je malo falilo da se meč protegne i na odlučujući peti set.

I dok se danas širom Ujedinjenog Kraljevstva priča o sjajnoj partiji Džejkoba Firnlija, takođe je u centar pažnje dospio i veliki propust koji je Bi-Bi-Si napravio. Britanski javni servis, koji ima ekskluzivno pravo prenosa, napravio je gaf zbog kog je na udaru javnosti, prije svih tabloida.

"Dejli Mejl" piše da su "smiješni šefovi na Bi-Bi-Siju" pobrkali raspored i da zbog toga niko u Britaniji nije mogao da vidi prvih 20 minuta meča Đokovića i Firnlija. O čemu se radi? Nekako se desilo da na njihovom prvom i drugom kanalu bude istovremeno prenošen meč Kejti Bulter i Harijet Dart, a tek kada su na društvenim mrežama zatrpani pitanjem šta se dešava sa Novakovim mečom, tada su na Javnom servisu primijetili kiks.

Kada su primijetili i "pustili" Đokovića i Firnlija na BBC2, već je prošlo dvadesetak minuta, tako da su gledaoci propustili nekoliko brzih gemova, jer je prvi set trajao samo 32 minuta. Nije ovo naravno prvi put da se "kiksne" baš na Đokoviću, ali na sve to je već navikao odavno kada dođe u Veliku Britaniju.

Tako su ga već optuživali da je prekršio pravila Vimbldona, pričalo se i o tome da je blefirao povredu i da nije operisan, dok je sa druge strane Đoković došao da aplaudira Mareju iako je igrao cijelog dana. Za razliku od ljubimca publike Federera...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC