• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rune tvrdi da Đoković ne govori istinu!? Danac odgovorio Novaku: Svi znamo šta se desilo tamo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Holger Rune nije stao u odbranu Novaka Đokovića, nego je podržao teoriju da su skandirali samo "Ruuuune". Ne i da je engleska publika to koristila da viče "buuu".

 holger rune nisu zvizdjali novaku nego skandirali moje ime Izvor: Youtube/Printscreen/Wimbledon

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtvfinale Vimbldona pobijedivši Holgera Runea (3:0), ali i njegovu publiku koja je prešla granicu dobrog ukusa. Pojedinci su koristili skandiranje "Ruuune", da to zamaskiraju u "buuu", što nikako nije moglo da promakne Novaku Đokoviću.

Zato je poslije meča poručio da ih "šalje sve na spavanje", potom je objasnio da ima dovoljno iskustva kada zna kada neko pokušava da ga namjerno ometa, dok s druge strane Holger Rune misli da pretjeruje. Preciznije, Danac se uopšte ne slaže s ocjenom da smo čuli zviždanje: "Svi znamo šta se desilo, to je bilo moje ime. Mislim da nije odigralo bitno ulogu u meču. Bila je sjajna podrška za obojicu", pokiušao je Rune da "ubije" pitanje, ali su ga novinari vratili na to.

"Novak je rekao da su navijači bili puni nepoštovanja. Zvučalo mi je kao da su vikali tvoje ime. Da li misliš da je neko od njih prešao liniju dobrog ukusa?", glasilo je novinarsko pitanje na koje je Rune ponudio nešto dugi odgovor, ponovivši praktično isto, ne misli da su vrijeđali Đokovića.

"Sve je počelo na US Openu kada smo prvi put igrali kada je publika vikala moje ime i pomalo je zvučalo kao 'buu'. Od tada smo igrali još mnogo puta, više u Italiji i Francuskoj gdje moje ime ne izgovaraju na isti način. Sada smo u Engleskoj. Ako ne znate šta se dešava, više vam zvuči kao 'buu'. Ali, to je bilo moje ime. Svi to znamo. Ali, mislim da to nije igralo bitnu ulogu u meču. BIo je samo bolji od mene danas. Bilo da je publika bila ovakva ili onakva. Mislim da je podrška za obojicu bila sjajna. Iskreno, podržali su obojicu u dobrim poenima. Podržavali su i mene, tako da lijepe scene za mene na Centralnom terenu", dodao je Danac koji je inače odmah poslje meča i na društvenim mrežama poslao poruku Noletu.


Podsjetimo, Novak Đoković će u četvrtfinalu Vimbldona igrati protiv Aleksa de Minora, gdje će opet imati priliku da se nosi sa publikom na tribinama. Nažalost, ima i onih koji su ga već optužili da je paranoičan i umišlja, što samo može da mu posluži kao dodatna motivacija.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC