• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri važne osobe nisu u Novakovoj loži: Pogledajte ko ga bodri - vratila se Jelena, tu je i milijarderka!

Pogledajte ko je u loži Novaka Đokovića u finalu Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza.

 Pogledajte ko je u Novakovoj loži na finalu Vimbldona Izvor: RTS / Printscreen

Novak Đoković igra finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza, a već znamo da će dobar dio stadiona navijati za Španca, kao što je to i inače običaj kada je Nole na Centralnom terenu. Ipak, imaće i Đoković navijače, a u njegovoj loži su oni koji ga bezuslovno podržavaju i koji će se najviše nervirati ovog popodneva.

Odmah na početku meča, koji je bio nevjerovatno uzbudljiv jer je prvi gem potrajao nevjerovatnih 15 minuta, kamere su zumirale na njegovu ložu u kojoj su bili smješteni njegovi najbliži. Pored supruge Jelene, sina Stefana i kćerke Tare i njihove dadilje, tu su bili naravno i njegovi saradnici: Miljan Amanović, Boris Bošnjaković, Gebhard Fil-Grič i Stiven Sasins Šašjan, kao i Rebeka Mekdonald, inače najbogatija Srpkinja.

Na tribinama pak nije bilo Čarlija Gomeza Erere (bar za sada), inače jednog od najvažnijih saradnika Novaka Đokovića, zapravo jedinog koji je dio "starog tima" oformljenog od dolaska Gorana Ivaniševića. S obzirom da je jedno slobodno mjesto kraj Jelene, možda se pojavi kasnije, što ne bi bilo iznenađenje.

Upadljivo je da nema ni roditelja Novaka Đokovića, Srđana i Dijane, koji su često dolazili na finale Vimbldona i bodrili svog sina. Za sada nema objašnjenja njihovog odsustva, ali treba napomenuti da je Srđan Đoković pijre samo nekoliko nedjelja završio u bolnici kada je odmah i operisan u Urgentom centru u Beogradu. U loži takođe nema ni mlađe braće, Marka i Đorđa, koji inače povremeno dolaze da gledaju njegove najvažnije mečeve.

Na tribinama je prisutan veliki broj poznatih ljudi iz sveta šou-biznisa, sporta, politike, a znamo da neki od njih poput Toma Kruza i Toma Hidlstona navijaju za Đokovića. Takođe, u kraljevskoj loži je i Kejt Midlton koja se pojavila bez muža.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC