• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraljevska porodica više nije uz Novaka! Princ skakao od sreće zbog Srbina, a sad su mu svi okrenuli leđa

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković više nije teniski junak kraljevske britanske porodice, otkrila je Kejt Midlton.

 Kraljevska porodica više nije uz Novaka Đokovića Izvor: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Đoković poražen je u finalu Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza 3:0 (6:2, 6:2, 7:6), ali je makar uspio da "okrene" publiku na svoju stranu. Englezi su navijali za Đokovića, vjerovatno da im ne bi propale skupo plaćene karte, zato je većina željela meč da se produži, dok je interesantno da kraljevska porodica nije bila uz njega.

Meču su prisustvovale princeza Kejt Midlton i njena nasljednica Šarlot, dok su princ Vilijam i sin Džordž išli u Berlin na finale Evropskog prvenstva u fudbalu, a tek kasnije je otkriveno da Đoković nije imao njihovu podršku. Dobro pamtimo da je cijela kraljevska porodica skakala i slavila Noletove poene u finalu 2022. godine kada je pobijedio Nika Kirjosa, međutim već godinu dana kasnije to se preokrenulo.

Dok je Karlos Alkaraz razgovarao u prostorijala "Ol Ingland kluba" sa Kejt Midlton, princeza mu je predstavila svoju kćerku Šarlot: "Ovo je Šarlot, ona je navijala danas za tebe. Gledali smo te puno na televiziji, tako da je sjajno konačno te upoznati", poručila je Kejt Midlton.

Interesantno, mali princ Džordž je poslije pobjede Đokovića nad Kirjosom 2022. godine istakao da je navijao za njega, dok je lane skakao na poene Karlosa Alkaraza. Tako da djeluje da je mladi španski teniser "ukrao srca" kraljevske porodice, ali se time svakako neće opterećivati Đoković, već je i navikao da protiv koga god da igra - uglavnom navijaju za njegovog rivala. Ali, to kod njega ništa ne mijenja jer je pokazao manire na terenu.

Kada se približio Kejt Midlton pri dodjeli utješnog pehara, Novak Đoković se naklonio i još jednom pokazao da dobro poznaje sve kraljevske protokole. I nije se samo na tome zaustavio, nego je imao i posebne riječi za britansku princezu.

"Rekao sam joj da mi je drago što je vidim u dobrom stanju, to je vrlo bitno za zemlju, za kraljevsku porodicu. Veliku podršku daju ovom turniru, njena sestra je igrala tenis dosta vremena i veoma poštuju i uvažavaju igru, razumiju je. To je sjajno, da imate toliku podršku od kraljevske porodice", istakao je Novak Đoković nakon poraza u finalu Vimbldona.

Pogledajte

00:20
Đoković čestitao Karlosu Alkarazu
Izvor: RTS
Izvor: RTS

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Ne razumijem sto je to bilo kome cudno kad je opste poznato koliko nas englezi mrze i sta nam sve rade vec decenijama da nas uniste.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC