• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac uprkos problemima sa mnogo optimizma ulazi u sezonu: Borićemo se za titulu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

U taboru banjalučkog Borca sa optimizmom dočekuju novu sezonu iako su ostali bez dvojice važnih igrača, te uprkos finansijskim problemima u kojima se nalazi klub.

 Vladan Đurđević i Filip Vujović o početku priprema RK BOrac Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Rukometaši banjalučkog Borca počeli su pripreme za novu sezonu, a uprkos finansijskim problemima i odlasku dvojice bitnih igrača, vlada optimizam u crveno-plavom taboru.

"U kakvom god problemu da se nalazimo trebamo naći motiv više i da odradimo ove pripreme prvenstveno zbog sebe, da ne bi došlo do nekih povreda, a i da se adekvatno pripremimo za narednu sezonu. Kostur ekipe je ostao otprilike isti, ima još tu par kvalitetnih pojačanje, tako da mislim da imamo solidnu ekipu za najviše ciljeve,a i da napravimo iskorak u Evropi ako bude moguće", rekao je rukometaš Borca Vladan Đurđević i dodao:

"Mislim da imamo i dalje kvalitet i da ćemo se boriti za titulu. Otišla su nam dva igrača, mislim da nije gotovo sa pojačanjima i daće možda doći još neki igrač, ali ovi igrači što su došli su prilično kvalitetna pojačanja i konačno ćemo imati, ja se nadam, kvalitetno lijevo krilo što će nam dosta donijeti u igri u napadu".

žNovo ime u ekipi Borca je crnogorski rukometaš Filip Vujović.

"Vrućine su, ali mene lično raduje novi početak. Pripreme su zvanično počele juče, momci su nas prihvatili, tu smo nas četvorica novih, a ostala je gotov cijela ekipa od prošle godine. Raduje me novi početak, pripreme i novo upoznavanje s momcima. U razgovoru s mojim menadžerom vidjeli smo da je Borac dobra opcija, radi se o dobrom projektu. Svidjelo nam se ono šta Borac želi da napadne ove godine, zaintresovalo me i tu sam da se poslije dugo vremena vratim na Balkan", rekao je Vujović.

Na pitanje o ciljevima u novoj sezoni Vujović je odgovorio:

"Za početak cilj je da se adaptiramo, poslije da složimo tim. Ne volim da govorim o ciljevima puno, bitno je da radimo, disciplina, a rezultati će doći na svoje".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dux

Nema se para a trener izjavljuje da će biti još pojačanja. Kako to,kako to...

ronaldo

i ove godine ce direktor brankovic biti najskuplji igrac

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC